o proszę to i miedzy grabami tez jest różnica.. fastigiaty i tak bym wolala bo fransy za wąskie są, ja spokojnie na te 4m fastigiat mogłabym sobie pozwolić
Haniu dziekuję Ci za dzielenie się spostrzeżeniami co do drzew wnioski mam narazie takie że graby dłuzej od klonów trzymają ale klony to chyba królowie przebarwienia
dokladnie wszystkie te trawy ktore wymienilaś mam i tez będę je wiosna mnożyć na potęgę
ogród znam i trochę zawirował mój swiat nie powiem ciesze się że w podobne klimaty idziemy
Do projektantki to mi daleko, nawet nie stałam koło takiej co do pinteresta to powinni mi go zablokować - zaczęłam dziś od szukania inspirek do pokoju córki - trafiłam na pięknie ręcznie robione laleczki (które zimową porą zamierzam wykonać), potem poduchy (je także), skończywszy na dywanach wyszywanych z filcu (mam nadzieję, że na nie zapał minie)
Hi hi ... ale Ty sie aż tak bardzo nie rozpędzaj z tymi rozplenicami bo przecież późno startują ... a śmiałki, trzcinniki, seslerie? https://www.partero.cz/zahrady-index/#/zahrada-kontrast/ chociaż Ty chyba znasz to na pamięć
z żywoplocikami będzie idealnie! ale ty masz nosa, zawsze w punkt trafiasz z radami i u siebie pomysly masz genialne.
albo jestes projektantką albo musisz nam pokazać swój pinterest
aaaaa no to ok prostowania tego koła sobei nie wyobrażałam
połączenie jest niesamowite, naprawdę graby zapunktowały bardzo!
bo miłośc do rozplenic wybuchła u mnie już w tym roku. jak podzieliłam tą kupioną od Karoli w tym roku a ona dala takiego czadu to stwierdziłam że w 2018 rozplenic bedzie u mnie multum
p.s. gardło wyleczone, na szczęście to "tylko" angina była. za to z karkiem mam od miesiąca problemy..łozko nowe kupowalismy i materac. twardy wybralam niby z jakąś pianką dopasowujaca się do wagi a teraz ciężko się przestawić na taką twardość, masakra :/
korcą mnie klony, Globossum moze troche nie w moich klimatach ale ich wybarwienie jest chyba jedno z piękniejszych. tylko czy trzyma? nie kojarzysz jak to w poprzednich latach bylo? bo ten rok napewno jest wyjątkowo wietrzny więc też nie moze być odnosnikiem