Bonicę polecam. A jeśli chodzi o domowe tematy, to ja też mam jeszcze duużo do zrobienia, zresztą zacznijmy od tego, że ja nawet tam jeszcze nie mieszkam Ale co tam, dom po wybudowaniu z każdym rokiem niszczeje, a ogród z każdym pięknieje I tego się trzymajmy Dołączam trochę dzisiejszego niebieskiego
Nie mam pojęcia co to za odmiana, to prezent od Malej Mi na start ogrodu.
Szukam jakieś fotki, nic nowego nie zdążyłem zrobić. najstarsze z najstarszych liliowców, ale wdzięczne.
Aaaa... i najważniejsze, posadziłem dzisiaj dorodne jarzmianki, które dotarły do mnie ze Śląska - szczegóły innym razem
Ale mnie Danusiu zjechałaś Tylko nie mam żadnych cyprysów tam??
Rabaty kwadratowe są w moim ogrodzie ze trzy stąd to powtórzenie. Nie wiem czemu piszesz tak o berberysach skoro sama je stosujesz u siebie? Nie mogę za bardzo stosować różanecznikow skoro rabata jest w samym słońcu.
To świerki są tyłem dla ławki a żywopłot z cisa zasłaniał by miejsce na ognisko. Muszę wrzucić dalszą perspektywę żeby było wszystko widać
Ten jeden świerk z przyrostami akurat jest do wywalenia bo nie pasuje. Pomiędzy świerkami z lewej chciałam dać trawy miskany