Mała-Wielka Mi, Twój ogród jest dla mnie jednym z najpiekniejszych na forum - bardziej do mnie przemawiają te żywiołowe, kipiące różnorodnością i Twój taki jest Pieknie. Zaraziłam się u Ciebie niektorymi bylinami i bardzo sie z tego cieszę
Powiedz mi proszę, czy dobrze widze ze to jarzmianka wieksza? Czy ona jest taka niziutka czy jednak pnie się w górę? Chodze koło niej i nie moge sie zdecydowac (a ogród mam mały). Potrzebuje towarzystwa dla Pomponelli w półcieniste miejsce i nie mogę sie z tym ogarnąć. ogólnie ona tam w ogóle jest biedula sama bez czegokolwiek kwitnącego (jak juz znikną hiacynty). Potrzebuje całego zestawu i kompletnie nie ogarniam tego miejsca jesli chodzi o towarzystwo bylinowe.
Ale super te róże dla nas - wielkie dzieki Kasiu za trud i za zakupy - bardzo ci jestesmy wszystkie wdzięczne - róże piekne i w takiej atrakcyjnej cenie, za angielki....super
Widzimy sie w Pęchcinie to je odbierzemy, tylko martwie sie jak ty sie z nimi zabierzesz w droge, dla ciebie to przeciez kawał drogi.........
Czy mam ci przesłac kase na konto czy rozliczymy sie jak sie spotkamy ?
I cudnie że ci sie udało kupić te Nostalgie dla naszej różanej Anity - spotykamy sie w wekend u niej, na pewno bedzie światnie bo ona ma cudny ogród i na pewno bedzie relacja fotograficzna z tego spotkania.
Kasia napisz co ty bys chciała mieć i jak ci sie mamy odwdzięczyc
Irenko i to jest moje marzenie, trawy.....jak nazywa się ta srebna na pierwszym zdjęciu....
Zaglądam często, i dużo bym chciejstw miała no ale toć ogródek mam mały....cudnie że u Ciebie mogę napaść oczęta...
Irenko, a na zlot ogrodowiskowy siem wybierasz....bo miałam nadzieję na poznanie siem
A to zdjęcia dla Edyty Lindsay, wyszły szare ale było jeszcze szaro na dworze. Kowalnik w korze nie zachwyca ale na razie nie mam dla niego lepszego miejsca
Uwielbiam takie zapracowane ujęcia..takie jak najczęściej są w naszych ogrodach.. Pięknie u Ciebie.. ja mojej Constance Spry nie usuwam kwiatów bo mają potem piękne owoce. Długo się zimą utrzymują
Żurawki bym zostawiła tylko dodała jeszcze z 5szt i pociągnęła tę linię z żurawek w lewo.(nie zamieściło mi się Twoje zdjęcie)
Trawka super. Zazdroszczę
A kot...... prześliczny. Ja ma dachowca ale ma 14 lat i już jest staruszkiem