Ale słodziak Cudo zakochać się można.
Róże zachwycają. Lavender ma niezwykły kolor. Kolejne chciejstwa, a miejsca brak mimo to będę obserwować, jak sobie radzą u Ciebie, może znajdę miejsce na kolejne
Kwiaty lubię bardzo i staram się, by od wiosny do jesieni kwitły w ogrodzie. Ale chociaż mam ogród w innym stylu, jest w moim ogrodzie kilka japońskich akcentów
Vivo koniecznie musisz dać mi kilka lekcji uprawy roślin na piasku... co wchodzę do innych ogrodów ogarnia mnie rozpacz, że wszystkie moje roślinki o połowę mniejsze...
edit: zachwycam się azaliami i piwoniami, różami też, ale lubię je tylko u kogoś
brakuje mi zapachu w moim ogrodzie, może coś doradzisz oprócz róż... (mam tylko pachnącego jaśminowca i laurowiśnie)
Jest jeszcze tabliczka dla lauru, ale zapomniałam sfotografować.
To jest po to, żeby wąż nie właził na grządki albo na rabaty, przydatne na zakrętach.
Doniczki od wszystkiego
I jeszcze sposób na pomidory, podpatrzony we Francji, zobaczymy czy skuteczny. Konstrukcja jest stabilna, książę małżonek wywiązał się z podjętego zobowiązania.
Reniu Przede mną jeszcze tyle pracy, ale cieszy już to co jest a ja mimo że ogród jeszcze niedorosły, bardzo go lubię i dobrze się w nim czuję Marzy mi się kawa na tarasie, ale czekam na lato i słońce
to zapraszam na przegląd kolorystyczny lwich paszczy , lewki dobiera zaczynają i pokaz ich możliwości przed nami , lubię je za to że długo kwitną, są niewymagające, nie chorują
do Wrocławia jeszcze chętnie się wybiorę, jest co zwiedzać przede mną chociażby ogród botaniczny i do Wojsławic się wybieram, bo nie byłam jeszcze
co do soboty to oczywiście że tak, podaj adres na priv to się stawię ok. 10.30