Nikt się do mnie nie odezwie pomóżcie co posadzić od furtki Myślałam o 3 tawułkach przy tujce a przed nimi berberysy czerwone To plan mojej całej działki mało bo mało ale własna Przepraszam ale ciężko umnie z rysowaniem
Chwalicie się swoimi pięknymi różami to i ja pochwalę się swoją. Przywędrowała do mnie na jesień, strasznie "zmęczona" tzw. odzysk.
I proszę, w podzięce zdecydowała się na pokazanie kwiatuszków, może wiecie co to za pani....
Gosia, bo my wszyscy chorujemy na różyczkę
I Red Leonardo da Vinci Karolinka, tak samo nie mogłam się doczekać pierwszego kwiatka jak Ty Karolinko , zawsze ten sam dreszczyk emocji..tak emocji ..oczekiwanie na coś co ma się wydarzyć, czasami długo czekałam na to wydarzenie ale warto być cierpliwym, trzy lata czekałam na kwiaty powojnika Princess Diana i się doczekałam...ale jeszcze parę chwil..
NN, nie powtarza kwitnienia, zapach piękny.
New Dawn,mój kochany śmieciuszek
Ja wiedziałem, że tak będzie.
Ja wiedziaaaaałem.
Renatko.
Tym trawnikiem zawiesiłaś poprzeczkę na 2,50.
Jak to teraz przeskoczyć, to ja nie mam bladego pojęcia.
Koniec pisania, bo zabraknie strony.
jak dla mnie za dużo form i za duzo w ilości.
Na różach się nie znam i nie lubię... ale jak na mój gust to po pierwsze nie rób symetrycznie - będzie nuuudnoooo. Po jednej stronie daj np trzy różnej wielkości kule i w to róże np. ze stipą lub lawendą. Po drugiej stronie stożek plus dwie kule, ale różnej wielkości. Lizaki na nóżkach zlokalizuj gdzie indziej. Nad ta ławką ładnie by wyglądała drewniana pergola obrośnięta różą.
Edit
no, tak... wymądrzam się, a Szefowa już napisała.