Brązowa pierzynka zostanie jeszcze kilka dni, podoba mi się
Danusiu, alez bukszpany sie postroily w rude czapeczki Bardzo twarzowe
Widze, ze okrylas niektore roslinki, w zwiazku z tym mam pytanie. Przed drzwiami mam dwie roze na pniu w donicach. To jest miejsce osloniete i cieple, roze maja jeszcze zielone listki. Czy powinnam je juz ogacic, czy jeszcze poczekac?
Przepraszam , że tak późno odwiedzam Twój niesamowity ogród. Jest uroczy jak i właścicielka Udało mi się przebrnąć przez wszystkie stronki z powodzeniem i ogromną przyjemością Zastanawiam się jak czarujesz swoje Rh , że tak cudnie rosną .... Ja również tak chcę u siebie.... Z odmianą Nova Zembla nie bardzo sobie radzę , nie wiem jak jej dogodzić Pozdrawiam
Dziękuję imienniczko za odwiedziny u mnie. Zapraszam częściej Rh zbytnio nie czaruję, dwa razy w roku dostają nawóz, dużo picia, no i obowiązkowo wyłamują zawsze wszystkie kwiatostany po przekwitnięciu.
Haniu próbowałam zrobić sadzonki. Jedna się mi przyjęła, wypuściła młode listki ale nie wiem czemu później zwiędła. Nie było nas przez weekend a po powrocie już była klapnięta.... Może miała za sucho... Ale spróbuje jeszcze raz To jej ostatnie zdjęcie... Napstrykałam dużo fotek bo cieszyłam się jak dziecko
Skowronki! Już czas wstawać!Świętowanie się skończyło,trzeba korzystać ze słonecznej pogody,kończyć prace ogrodowe,bo za moment będzie za późno!
Miłego dnia!