Basia_1987
22:15, 28 maj 2012

Cześć mam na imię Basia. Forum odwiedzam już od około roku, trafiając jak większość na najpiękniejszy ogród jaki kiedykolwiek widziałam-Ogród Danusi- nie trudno się domyślić.W końcu postanawiam się ujawnić .Od kiedy byłam dzieckiem kochałam jazdę konną .Uwielbiałam zajmować się końmi i galopować przez pola mojej babci. Moja pasja uległa zmianie na coś co dawało i daje mi również dużo satysfakcji, zadowolenia i mam ją w zasięgu ręki ,a co to jest nie trudno się domyślić…
Zaczęło się od tego kiedy rodzice kupili działkę wąską i długą ok. 15 ar -mającą dla mnie ogromne znaczenie, gdyż to moja pasja ,oderwanie się od rzeczywistości , źródło wypoczynku aktywnego i psychicznego.
Najpierw posadziliśmy kilkanaście tuj szmaragdowych wzdłuż ogrodzenia
Następnie zaczęłam uprawiać rabatę wzdłuż płotu o dł ok. 10 m z różami ,bylinami,liliami powojnikami i kwiatami jednorocznymi -astry, cynie które najbardziej lubię.

Oprócz tego posiadam tunel foliowy w którym rosną pomidory, papryka sałatka i rzodkiewka.
Mam jeszcze troszkę powierzchni do zagospodarowania i wiem, że mogę na Was liczyć w razie jakiś wątpliwości
Zaczęło się od tego kiedy rodzice kupili działkę wąską i długą ok. 15 ar -mającą dla mnie ogromne znaczenie, gdyż to moja pasja ,oderwanie się od rzeczywistości , źródło wypoczynku aktywnego i psychicznego.
Najpierw posadziliśmy kilkanaście tuj szmaragdowych wzdłuż ogrodzenia
Następnie zaczęłam uprawiać rabatę wzdłuż płotu o dł ok. 10 m z różami ,bylinami,liliami powojnikami i kwiatami jednorocznymi -astry, cynie które najbardziej lubię.
Oprócz tego posiadam tunel foliowy w którym rosną pomidory, papryka sałatka i rzodkiewka.
Mam jeszcze troszkę powierzchni do zagospodarowania i wiem, że mogę na Was liczyć w razie jakiś wątpliwości