iwoncia
12:41, 06 paź 2014
witam wszystkich w moim skromnych progach. Od zawsze marzyłam o swoim ogrodzie i kiedy w 2013 postawiliśmy i zamieszkaliśmy z mężem w naszym domku zaczełam plany związane z realizacją swoich marzeń. Ale jak to bywa w życiu kasa kasa kasa. Zawsze jest coś do zrobienia w nowym domu. Jednak postanowiliśmy z M że będziemy ruszać od przyszłego roku z wiosną. Mam już mniej więcej wyobrażenie tego ogrodu ale ciągle coś nowego chce w nim wprowadzić dlatego założyłam ten profil, ponieważ wiem że znajdę tu wasze wsparcie co do doboru roślin oraz realizacji mojej wizualizacji. Wkleję zdjęcia poczynając od pierwszych nasadzeń a potem cdn.
Zapraszam do lektury.

To są właśnie nasze początki działka była ziemną uprawną także ziemia była ok ale niestety teren zalewowy musieliśmy ją wywieźć. Poszło prawie 100 ciężarówek ziemi dlatego wybraliśmy tańszy wariant gleba gliniasta.
Zapraszam do lektury.

To są właśnie nasze początki działka była ziemną uprawną także ziemia była ok ale niestety teren zalewowy musieliśmy ją wywieźć. Poszło prawie 100 ciężarówek ziemi dlatego wybraliśmy tańszy wariant gleba gliniasta.