a w ogole to chyba kupie sobie piłe spalinową i nią bede cieła, o
Zaznaczam, bo juz nie moge wstac. A bateria długo trzyma? Miałam kiedys podobne, Boscha i były g warte. M, by mnie udusił jak bym znowu złom kupiła
ja lawendę tnę takimi http://www.leroymerlin.pl/maszyny-ogrodnicze/nozyce-ogrodowe/nozyce-do-trawy-i-krzewow/nozyce-akumulatorowe-do-krzewow-i-trawy-li-ion-power-finesse-wolf-garten,p119494,l1577.html u nas ani kropli...
Kasiu nie wiem czy witalam sie wczesniej ale podgladam i obserwuje i podziwiam) A i tego gagatka szczawika tez mam i nawet pomyslalam sobie jak ladnie kwitnie a mam go w kamyczkach o zgrozo...
Kaska ja jeszcze w sprWie bzyczacych nspisze jakie mam doswiadCZEnie od kwietnia haaahaha Na rabatach jest tego full ku mojej uciesze chociaz sie kiedys bałam a na osy to uczulona jestem ... Pszczolki, trzmiele, motyle i innego fuul i nic z tych bzykaczy na taras nie przyleci do lodow czy ciasteczka ....nic oprocz os ktorych na tych rabatach nie ma...... Jest jedno ale , zauwalylam kilka razy ze wtrawie polezec lebia trzmiele i poszczólki to moze byc problem przy nastapieniu. Wiesz te ilosci motyli mnie rozwalaja zachwyt calodniowy ;,)