Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Pokaż wątki Pokaż posty

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Jagodaa 20:15, 04 sie 2015

A u mnie ani kropli! przecież to blisko
siakowa 20:55, 04 sie 2015

Jagodaa napisał(a)
A u mnie ani kropli! przecież to blisko

Szło ze wsch i poszlo na zach a Ty chyba bardiej na pd?
Iwk4 11:50, 05 sie 2015

siakowa napisał(a)
o matko, a z moich tabelek się kiedyś śmiały pozdrawiam

Kasia, te tabelki, rysunki i zestawienia są baaaaaaardzo przydatne. I dzięki temu fajnie ci wszystko wychodzi. Tak trzymaj dalej W planowaniu jesteś dobra

Ostatnio widziałam u ciebie (z telefonu podglądałam) planowane rabaty przy tarasie z dwoma rodzajami szałwii. Potem miałam urlop od forum i nie mogę się odnaleźć. Która to była strona? Podobało mi się
Tess 11:53, 05 sie 2015

siakowa napisał(a)
Matko ale ulewa!!!!!!

Szczęściara.
siakowa 11:57, 05 sie 2015

Iwk4 napisał(a)

Kasia, te tabelki, rysunki i zestawienia są baaaaaaardzo przydatne. I dzięki temu fajnie ci wszystko wychodzi. Tak trzymaj dalej W planowaniu jesteś dobra

Ostatnio widziałam u ciebie (z telefonu podglądałam) planowane rabaty przy tarasie z dwoma rodzajami szałwii. Potem miałam urlop od forum i nie mogę się odnaleźć. Która to była strona? Podobało mi się

Mówisz że fajnie? Fajnie że fajnie Wiesz jak ktoś w tak krótki czasie przyswaja taka ilość wiedzy jak tutaj na O to musi to w tabelki i wykresy wrzucić coby zalezności i zmienności itp połapac i sie nie pogubic
o np tutaj
http://www.ogrodowisko.pl/watek/5043-malymi-krokami-bo-wlasnymi-recami?page=707
siakowa 11:58, 05 sie 2015

Tess napisał(a)

Szczęściara.

Ci powiem że szczęściara ale w połowie, szczęściara bo nawodniło dogłębnie wszytsko...ale dlaczego 5 minut wcześniej skończyłam podlewać wszytsko ze szlaucha????
Iwk4 12:26, 05 sie 2015

siakowa napisał(a)

Mówisz że fajnie? Fajnie że fajnie Wiesz jak ktoś w tak krótki czasie przyswaja taka ilość wiedzy jak tutaj na O to musi to w tabelki i wykresy wrzucić coby zalezności i zmienności itp połapac i sie nie pogubic
o np tutaj
http://www.ogrodowisko.pl/watek/5043-malymi-krokami-bo-wlasnymi-recami?page=707

O to mi chodziło No widzisz? Mam tyły. Dziś nadrobię
Anias 13:13, 05 sie 2015

Tess napisał(a)
A owa koniczynka, to szczawik różkowaty - paskudnie uciążliwy.
http://www.e-ogrody.pl/Ogrody/1,113645,12565561,Zwalczamy_szczawik.html

Kasiu nie wiem czy witalam sie wczesniej ale podgladam i obserwuje i podziwiam)
A i tego gagatka szczawika tez mam i nawet pomyslalam sobie jak ladnie kwitnie a mam go w kamyczkach o zgrozo...
lojalna_ 13:45, 05 sie 2015

Kaska ja jeszcze w sprWie bzyczacych nspisze jakie mam doswiadCZEnie od kwietnia haaahaha
Na rabatach jest tego full ku mojej uciesze chociaz sie kiedys bałam a na osy to uczulona jestem ...

Pszczolki, trzmiele, motyle i innego fuul i nic z tych bzykaczy na taras nie przyleci do lodow czy ciasteczka ....nic oprocz os ktorych na tych rabatach nie ma......

Jest jedno ale , zauwalylam kilka razy ze wtrawie polezec lebia trzmiele i poszczólki to moze byc problem przy nastapieniu.

Wiesz te ilosci motyli mnie rozwalaja zachwyt calodniowy ;,)
Ensata 14:20, 05 sie 2015

siakowa napisał(a)

Szło ze wsch i poszlo na zach a Ty chyba bardiej na pd?
Tiaaa, chyba zdechło po drodze, bo u mnie jakas nędzna jedna kropla spadła. A potrzebuje wymówki by nie ciac dalej lawendy