Monka
21:23, 14 kwi 2016
Witam,
Jestem nowym bywalcem Ogrodowiska i jak wszyscy zapragnęłam pod wpływem tego forum stworzyć piękny ogród z Waszą pomocą. Śmiałam się z mojej mamy, która "zawsze grzebała w ziemi" i jak to mówią córka z wiekiem upodabnia się do mamy
. Mnie się to właśnie przytrafiło, także zapragnęłam "grzebać w ziemi" czyli mieć piękny ogród. Niestety chęci mam ogromne jednak wiedza mierna
, nie mówiąc o praktyce i doświadczeniu. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie, poradę i krytykę, bo jak to mówią "nic tak nie uszlachetnia człowieka jak praca" w .......... ogrodzie 
W załączeniu proszę o pomoc w aranżacji mojego przedogródka, teren bardzo nasłoneczniony. Dodam, że krzaki i piaskownica są do usunięcia.
Monika
Jestem nowym bywalcem Ogrodowiska i jak wszyscy zapragnęłam pod wpływem tego forum stworzyć piękny ogród z Waszą pomocą. Śmiałam się z mojej mamy, która "zawsze grzebała w ziemi" i jak to mówią córka z wiekiem upodabnia się do mamy

W załączeniu proszę o pomoc w aranżacji mojego przedogródka, teren bardzo nasłoneczniony. Dodam, że krzaki i piaskownica są do usunięcia.
Monika