Nie masz takiego fiołka jeszcze? Teraz jakby trochę zmarniały - ale może pociacham je i zrobię sadzonki - a wy kiedyś je odbierzecie - np. na jakimś zlocie. A jak chcecie pocztą to proszę bardzo, ale według mnie jak zamoczę same listki to zaczną gnić? Nie mam i zamawiam! To kiedyś na jakimś zjeździe dostaniesz sadzonkę ukorzenioną - bo pocztą drożej Cię chyba wyniesie niż kupienie gotowego Jak będzie na południu zlot to wtedy - oki? albo gdzie indziej a jak mnie dziś kusiły w Leroy - piękne były Dobrze, nie pogardzę odhodowanym
Nie masz takiego fiołka jeszcze? Teraz jakby trochę zmarniały - ale może pociacham je i zrobię sadzonki - a wy kiedyś je odbierzecie - np. na jakimś zlocie. A jak chcecie pocztą to proszę bardzo, ale według mnie jak zamoczę same listki to zaczną gnić? Nie mam i zamawiam! To kiedyś na jakimś zjeździe dostaniesz sadzonkę ukorzenioną - bo pocztą drożej Cię chyba wyniesie niż kupienie gotowego Jak będzie na południu zlot to wtedy - oki? albo gdzie indziej a jak mnie dziś kusiły w Leroy - piękne były
Nie masz takiego fiołka jeszcze? Teraz jakby trochę zmarniały - ale może pociacham je i zrobię sadzonki - a wy kiedyś je odbierzecie - np. na jakimś zlocie. A jak chcecie pocztą to proszę bardzo, ale według mnie jak zamoczę same listki to zaczną gnić? Nie mam i zamawiam!
Nie masz takiego fiołka jeszcze? Teraz jakby trochę zmarniały - ale może pociacham je i zrobię sadzonki - a wy kiedyś je odbierzecie - np. na jakimś zlocie. A jak chcecie pocztą to proszę bardzo, ale według mnie jak zamoczę same listki to zaczną gnić?
A jeszcze przypomnijcie jakie miejsce one lubią?bo mi tylko cienisty parapet zostałtzn tak od samego rańca do 11 jest słonko potem cieńmoże być? No jasne - na słońcu je poparzy
A jeszcze przypomnijcie jakie miejsce one lubią?bo mi tylko cienisty parapet zostałtzn tak od samego rańca do 11 jest słonko potem cieńmoże być?
A jeszcze przypomnijcie jakie miejsce one lubią?bo mi tylko cienisty parapet zostałtzn tak od samego rańca do 11 jest słonko potem cieńmoże być? No jasne - na słońcu je poparzy Czyli one generalnie jak storczyki???? Słońcu mówią zdecydowane nie??? a jak z podlewaniem?
podlewanko od odłu!nie lubią po korzonkach tylko do spodeczka!