limonka
17:13, 17 wrz 2013

Na wstępie chciałabym się przywitać 
Mam na imię Monika i właśnie próbuję stworzyć projekt naszego ogrodu...
Nasz dom jest to prosta bryła z dwuspadowym czarnym dachem i szaro-drewnianą elewacją - postaram się jutro wrzucić zdjęcia domu, na chwilę obecną posiadamy taras - narazie betonowy, docelowo pokryty drewnem oraz murowaną donicę na froncie domu w której rosną dwie kule ze świerków na pniu oraz kulki bukszpanowe
niestety nie mamy jeszcze ogrodzenia ponieważ działka znajduje się na trudnym terenie (spadek w kierunku sąsiada po lewej stronie o ok. 150cm) dlatego wymyśliłam te schodki - wolę mieć płaski ogród niż ze skarpą... lubię proste linie, podobają mi się ogrody nowoczesne i minimalistyczne, oglądałam już wasze ogrody, niektóre z nich zrobiły na mnie naprawdę ogromne wrażenie.
ziemia to niestety glina otoczona łąką (sąsiad na razie tylko z jednej strony)
Zerknijcie proszę Ogrodowiczanie na mój limonkowy "gaik" - każda rada będzie bardzo cenna

Mam na imię Monika i właśnie próbuję stworzyć projekt naszego ogrodu...
Nasz dom jest to prosta bryła z dwuspadowym czarnym dachem i szaro-drewnianą elewacją - postaram się jutro wrzucić zdjęcia domu, na chwilę obecną posiadamy taras - narazie betonowy, docelowo pokryty drewnem oraz murowaną donicę na froncie domu w której rosną dwie kule ze świerków na pniu oraz kulki bukszpanowe

ziemia to niestety glina otoczona łąką (sąsiad na razie tylko z jednej strony)
Zerknijcie proszę Ogrodowiczanie na mój limonkowy "gaik" - każda rada będzie bardzo cenna