jakbym znów przeniosła się w czasy dzieciństwa, hasało się po takich polach, choć nie wolno było niszczyć zboża
ale za to jakie to świetne kryjówki! i te chabry, i maki wysiane wśród zbóż...
a igiełki od kłosów kuły w nogi i wchodziły w ubrania
na pierwszym zdjęciu to chyba dzika łąka (bo ostra trawa rosnie), a na drugim pole uprawne
Agatko twój taras to perełka w której jestem zakochana +przepiękny projekt domu. Chabry wśród zbóż połączone z makami to widok który wzbudza i mnie nostalgię ,tęsknotę za widokami z przeszłości. Ślicznie u ciebie kwiatuszki w donicach tez piękne Limki są naprawdę ładne u mnie tez są już pączki kwiatowe Najszybciej zakwita anabell .Wszystkie hortensje są godne uwagi .Wprowadzę jeszcze niebieskie i rózowe do ogrodu ale nie wiem który gatunek wybrać no i nie jestem jeszcze gotowa do poważniejszych nasadzeń wiec się wstrzymuje .Kopię dalej i zasiewam trawa przygotowany teren .Miłego dnia ci życzę i dziękuje za odwiedziny
Agatko-- jednoroczne są niezastąpione, lobelia i werbena z własnego siewu na razie nie wyobrażam sobie bez nich ogrodu, ale w przyszłości, mam nadzieję, więcej będzie bylin i róż
W tle bodziszki wspaniałe i naprawdę są wspaniałe Wiosną je sadziłam, a jak pięknie kwitną, teraz już powoli przekwitają