DanutaW
00:28, 22 cze 2014
Witam wszystkich. Zapraszam do mojego niewielkiego ogrodu a właściwie powinnam powiedzieć na działkę gdyż do ogrodów jakie oglądałam na tym forum dużo mu brakuje. Mieszkam w tym miejscu trzeci rok i są to moje początki pracy w ogrodzie.
Oto mój przedogródek, który miał być w stylu angielskim.
a w nim

na wiosnę dużo stokrotek, bratków i trochę tulipanów. Tulipany dostały ostatnią szansę. Posadziłam tulipany ostatni raz - tak im powiedziałam ( tulipanom) i nareszcie w tym roku miałam parę kępek.
W tym roku zrobiliśmy taras i szukając inspiracji na jego obsadzenie, trafiłam na forum. Przed trafieniem na forum myślałam, że wiem, co chcę mieć w ogrodzie. Zdawałam sobie sprawę, że mam jeszcze dużo do zrobienia ale trafiając tu zdałam sobie sprawę z tego jak i co chciałabym mieć oraz zobaczyłam jak dużo błędów popełniłam.
widok z tarasu
dla przysłonienia domu sąsiadów posadziliśmy tuje
Oto mój przedogródek, który miał być w stylu angielskim.

a w nim

na wiosnę dużo stokrotek, bratków i trochę tulipanów. Tulipany dostały ostatnią szansę. Posadziłam tulipany ostatni raz - tak im powiedziałam ( tulipanom) i nareszcie w tym roku miałam parę kępek.

W tym roku zrobiliśmy taras i szukając inspiracji na jego obsadzenie, trafiłam na forum. Przed trafieniem na forum myślałam, że wiem, co chcę mieć w ogrodzie. Zdawałam sobie sprawę, że mam jeszcze dużo do zrobienia ale trafiając tu zdałam sobie sprawę z tego jak i co chciałabym mieć oraz zobaczyłam jak dużo błędów popełniłam.

widok z tarasu

dla przysłonienia domu sąsiadów posadziliśmy tuje