Witajcie w ten dziwny dzień
U mnie pada deszcz, za chwilę wychodzi słońce i znowu pada
A do tego wiatr, dość mocny. Nawet nie zdążyłam dzisiaj obchodu zrobić. Odwiedziałam kilka ogrodów, m.in. Kondzia - bądź dzielny!!
U Kondzia właśnie napisalam, ż ew tym roku kończę zakup roślin i robienie jako tako rabat. W zamiarze mam natomiast kupienie kilku drzewek agrestu, porzeczek. U jeden z Was (przezpraszam ale nie pamiętam u której) widziałam czeresnie koło podjazdu, pięknie to wygląda. I to dało mi do myślenia. Mam drogę dojazdową ok 60 m długa i na 6 m szeroka. Z jednej strony chodniczek do bramki będzie, po środku dojad, a po drugiej coś należałoby wsadzić. Od jednego sąsiada chcemy się oslonić a drugi ma żywotniki z tej strony więc nie zalezy mi jakoś szczególnie żeby się od niego odgrodzić. Od słupa zaczyna się ten drugi sąsiad dlatego mamy posadzone tuje. Może tam wsadziłabym te drzewka owocowe?????????????????
Czy może jakieś drzewka ozdobne, a z tymi owocowymi gdzies indziej wpaść??? Muszę mieć owoce, bo mój straszy syn juz teraz chodzi na pachtę do sąsiadów, teściów, a za chwilę ten młodszy też będzie chciał, a i ja z mężem lubimy podjeść
Zresztą jedno jabłko mi urosło
Oto dowód: