mleczajka
10:41, 09 paź 2012
Kochani, witam się z Wami i od razu proszę o rady
Bo ja zielona jestem. A wygląda to tak. Mieszkamy tu od sierpnia, po całości wysialiśmy trawę na wiosnę. Właśnie skończyli nam robić ogrodzenie i kostkę. Chciałabym posadzić co nieco w przedogródku chociaż, bo na resztę funduszy brak (działka 12ar). Ale czy nie jest za późno? Może lepiej poczekać do wiosny?
Marzy mi się lawenda wzdłuż ścieżki, na rabacie pod oknem echinacea/rudbekia, rozchodnik okazały, lawenda, miskant Morning Ligt. Wzdłuż ogrodzenia szmaragdy przemieszane z krzewami takimi jak: kalina koralowa, tawuły, krzewuszki, pęcherznice, krzewy budleja...Będą to nieduże sadzonki.
A, przedogródek jest od południa.
Jak tylko fotki zrobię, to wkleję do wątku.
Rośliny, które już mam (głównie prezenty
) na razie stoją na tarasie, ale muszę już im znaleźć dobre miejsce: modrzew na pniu, 3 azalie, biała hortensja, pieris, 3 szmaragdy.
Jak Wy do widzicie?

Marzy mi się lawenda wzdłuż ścieżki, na rabacie pod oknem echinacea/rudbekia, rozchodnik okazały, lawenda, miskant Morning Ligt. Wzdłuż ogrodzenia szmaragdy przemieszane z krzewami takimi jak: kalina koralowa, tawuły, krzewuszki, pęcherznice, krzewy budleja...Będą to nieduże sadzonki.
A, przedogródek jest od południa.
Jak tylko fotki zrobię, to wkleję do wątku.
Rośliny, które już mam (głównie prezenty

Jak Wy do widzicie?