Beata86
22:25, 13 mar 2015
Po długim poszukiwaniu, w końcu udało nam się odszukać NASZ kawałek ziemii
Póki co nie ma się czym pochwalić, ale tak mnie zainspirowaliście zdjęciami swoich ogrodów, że nie mogę się doczekać kiedy posadzę pierwsze roślinki!
Tak wyglądał nasz ogród na samym początku, we wrześniu 2014r.
Koszenie trawy, częściowe opłotowanie i już się robi fajnie
(październik 2014)
Jak tylko zrobi się cieplej zaczynamy działać!
Na przodzie działki montujemy drewniany płot. Kiedy już działka będzie w pełni opłotowana biorę się za sadzenie roślin. W tym roku raczej nie uda nam się postawić domku (jest to działka rekreacyjna), ale przynajmniej zrobi się przytulniej
Kilka choinek od naszych znajomych czeka już na wkopanie. Mam na oku kilka bylin.
Zastanawiam się jeszcze nad posadzeniem większego drzewa, żębyśmy mięli gdzie się schować przed słońcem latem. Macie jakies propozycje?

Tak wyglądał nasz ogród na samym początku, we wrześniu 2014r.

Koszenie trawy, częściowe opłotowanie i już się robi fajnie

Jak tylko zrobi się cieplej zaczynamy działać!
Na przodzie działki montujemy drewniany płot. Kiedy już działka będzie w pełni opłotowana biorę się za sadzenie roślin. W tym roku raczej nie uda nam się postawić domku (jest to działka rekreacyjna), ale przynajmniej zrobi się przytulniej

Kilka choinek od naszych znajomych czeka już na wkopanie. Mam na oku kilka bylin.
Zastanawiam się jeszcze nad posadzeniem większego drzewa, żębyśmy mięli gdzie się schować przed słońcem latem. Macie jakies propozycje?