izaqueen
00:01, 06 mar 2016

Już tu byłam, już przedstawiałam swój ogród jako hortensjowy . Czas zleciał a ogród prawie się nie zmienił. Za to intensywnie szukałam inspiracji w internecie. Zeszłego sezonu kupiłam trochę roślin i powsadzałam do doniczek. Na zimę zadołowałam i czekają teraz na odpowiednią temperaturę aby je wyjąc i w końcu stworzyć coś wspaniałego
Ogród uwielbiam romantyczny, do tego uwielbiam antyki. Uwielbiam meble ludwika XVI. Planuję kilka elementów vintage przenieść do ogrodu.
Najbardziej spodobały mi się jasnoróżowe róze w połączeniu z niebieskimi i niebiesko-fioletowymi ostróżkami. Do tego oczywiście hortensje limelight, bukszpany, dużo bieli i co tam jeszcze wpadnie w moje łapki z ogrodniczych w tym sezonie.
Jutro pokaże wam kształt ogrodu.
Do zobaczenia.

Ogród uwielbiam romantyczny, do tego uwielbiam antyki. Uwielbiam meble ludwika XVI. Planuję kilka elementów vintage przenieść do ogrodu.
Najbardziej spodobały mi się jasnoróżowe róze w połączeniu z niebieskimi i niebiesko-fioletowymi ostróżkami. Do tego oczywiście hortensje limelight, bukszpany, dużo bieli i co tam jeszcze wpadnie w moje łapki z ogrodniczych w tym sezonie.
Jutro pokaże wam kształt ogrodu.
Do zobaczenia.