Betka78
13:05, 07 kwi 2016
czesc, jestem tu nowa i nadal nie wierze ze zakładam wątek na forum o takiej tematyce
od razu dodam ze nie jestem zapaloną ogrodniczką, nie lubie dłubać w ziemi, wyrywać chwastów....raczej typ leniwca, chamakowca, maniaka grillowego
ogrodem zajmowali sie moi rodzice ale wkrótce sie wyprowadzą i zostaje z ogrodem sama z mężem, który najchętniej wylałby go betonem :/ oczywiscie mu nie pozwolę , bez obaw, uwielbiam naturę i nie wyobrazam sobie mieszkac teraz w bloku. Ogród musi być ale warunek jest prosty - łatwy i niepochłaniający zbyt wiele czasu.
jest tu ktos kto zechciałby mi pomóc? ogród ma prawie 20 lat, tyle zajmowali sie nim rodzice, rosną tez drzewa które maja jeszcze więcej. Mama lubuje sie w kwiatkach więc jest ich mnóstwo, ja wiem na pewno ze to nie to o co mi chodzi. Poszłabym bardziej w stronę iglaczków, niskich bylin.
oczywiscie dodam fotki , tylko musiałabym wiedziec czy w ogóle ktoś chciałby sie podjąć takiej pomocy

jest tu ktos kto zechciałby mi pomóc? ogród ma prawie 20 lat, tyle zajmowali sie nim rodzice, rosną tez drzewa które maja jeszcze więcej. Mama lubuje sie w kwiatkach więc jest ich mnóstwo, ja wiem na pewno ze to nie to o co mi chodzi. Poszłabym bardziej w stronę iglaczków, niskich bylin.
oczywiscie dodam fotki , tylko musiałabym wiedziec czy w ogóle ktoś chciałby sie podjąć takiej pomocy