A ja właśnie szukając zdjęć dla Iwonki przypomniałam sobie co nieco Trochę się działo przez ostatnie miesiące ... ale u Ciebie było podobnie ... mamy za sobą pracowity rok Chyba możemy byc z siebie zadowolone?
Iwonko
Pokazywałam już wcześniej taras i donice
Na przykład tutaj:
Nie mogę znaleźć w tej chwili zdjęć drugiej donicy ... tyle tych stron
Muszę sobie jakoś sensownie uporządkować zdjęcia
Fajnie, że Ci się podobają
Również wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Powaznie.ale to bylo pietwsze wieksze murowanie M a z tymi naszymi poziomami latwo nie bylo i tylko On nie popukal sie w glowe jak moj rysunek murow zobaczyl wiec i tak jestem dumna
Donice wykonane są z płyty warstwowej z rdzeniem poliuretanowym o gr 60mm - teoretycznie izolacja jest wystarczająca ale nie wiem jak będzie w praktyce Dzięki
Rewolucji nie zamierzam robić w ogrodzie
Zmiany nastąpią w warzywniku Jak wszystko pójdzie po mojej myśl powstanie szklarnia nad którą się ostatnio głowię Za duży jest wybór i sam nie wiem na jaką mam się zdecydować
Na tarasie chciałem położyć też płytki
Ogólnie będzie budowlanie a mniej ogrodniczo
Jeśli zdrowie pozwoli to myślę, że się uda
Wziąwszy pod uwagę, że w ubiegłym roku zaoraliśmy całą powierzchnię trawnikowo-rabatową, założyliśmy trawnik od nowa, przesadziliśmy duże świerki i założyliśmy rabaty, zrobiliśmy nawadnianie, taras, wgłębnik, donice, wsadziliśmy kilkanaście drzew, ulokowałam ponad tysiąc cebulowych w ziemi ... to tegoroczna lista nie wydaje się być skomplikowana
Najtrudniejsze wydaje mi się dbanie o to co już zrobiłam
Zobaczymy co wiosna przyniesie bo wtedy powinno się najwięcej wydarzyć
Pozdrawiam