Cofam, tylko obrazki..... i powiem Ci, że jak już mam kostrzewę wyciepać to mi taki obrazek dajesz??? Wygląda obłędnie
ładne ujęcie, zbiorowe cięcie będzie ja dziś zaczęłam
Ogladałam sobie dzisiaj inspiracje zapodane przez Malkul i tam wszędzie były kominki w takich czaderskich domkach z oknami. Szczeka mi opadła. A ja trzeci rok z rzedu nie moge sobie zrobic pergoli... Ale dzisiaj stwierdziłam że musze mieć stalowa a nie drewniana....
moim zdaniem za wielkie
Zajebiście
mam to samo odczucie. Ola sie nam niebywale rozwinęła jestem pełna podziwu.
stalowa trwalsza i bezobsługowa.
dałam do cienia na razie i prysnę lakierem do włosów. wyszedł super. na podkładzie brzozowym wczoraj poleciałyśmy do lasu , dziś pozrywałam z gałęzi liście potem cięcie , okręcanie i jest
Makulka, niby tak, ale przy sadzeniu w pazdzierniku juz się nie naciesze ogrodem Trudno, nic nie wymysle, rosliny juz sa, to przynajmniej nie bedzie mnie kusiło, by inspiracje zmienic
Hej Olu .... pomyślałam sobie o tulipanowcu w tej donicy .... podsadzone hakone ciemnozieloną ....pozdrawiam niedzielnie
dokładnie jak tutaj drewno i szyby https://www.pinterest.com/pin/551550285590959776/
Teraz dopiero widać jak genialnie jest zaprojektowana cała przestrzeń z altaną oczkiem placykiem, normalnie majstersztyk, jestem pod ogromnym wrażeniem, a napięcie rośnie
... nie wprowadzać kolejnych gatunków /quote] to na pewno.
Cieszę się, że już obie jesteśmy na miejscu. A masz w ogóle ochotę na jakieś prace? Mam dla Ciebie kolejne sadzonki
...zaczynam wycinać lawendę...trochę szkoda ale trzeba dać jej czas na drugie tłoczeniezdąży? Zobaczymy...
Specjalnie zacytowałam, bo masz naprawdę piekny ogród. Nie tylko z ujęć pojedyńczych roslin, ale całosc. Ogród z silnym rysem indywidualności, lofciam takie. Ogród, który był mogła mieć przy domu
Mnie, droga pani, dziś powaliło to. I gdybym miała gdzie, to bym to nieudolnie skopiowała