Piękny początek nowego a może starego w każdym razie wiem, że będzie pięknie
Stworzyłaś czystą kartę w swoim ogrodzie, taka ewolucja kosztem rewolucji, pozdrawiam.
Aga,po prostu horror u Ciebie...Wieczorem specjalnie wejdę aby zobaczyć czy żyjesz?
No no to poszalałaś z tymi czystkami. Mi się podobało, ale ufam, że będzie jeszcze piękniej. A co zrobiłaś z wykopanymi roślinkami? Hiacynty piękne ☺
Wszystko wiem
Cały ogród w trawach? Wow bedzie pieknie!
Coś Ty. To pozory. Jestem zołzą czystej krwi. I dobrze mi z tym Ale dziękuję za taką piękną ocenę. Zmykam, Ewuś. Pierworodna lekcje odrabia, więc obowiązek rodzicielski wzywa Obyś jutro miała się jak najlepiej! Buziak.
Ale się narobiłaś Będzie się działo, wariat
Bardzo ładnie proszę o namiary na graby
Usmiecham sie do Ciebie Twoich słoneczek
Polinka wykopujesz cebulki hiacyntów po przekwitnieniu czy cały rok są w ogrodzie?
Aleś oskubała rabaty zatem czekamy na to, co ma byc nowe hiacynty sliczne łepki pokazują, u mnie tez popadało, cieszyam się, jak z kilograma złota
Gdzie Ty pochowałaś swoje roslinki ?
O mamusiu, ale czystka! Ja też robię takie czystki pod nowe nasadzenia, a moja mama prawie płacze nad każdą rośliną. Tłumaczę, że będzie lepiej i ładnie, ale nie widzę zrozumienia. Pociesza ją tylko to, że może zabrać to, co mi nie pasuje
Ja bym pojechała tylko ze względów towarzyskich Zbieram kasę na trawy i bukszpany
Hiacynty po wczorajszym podlewaniu i dzisiejszym deszczu coraz dorodniejsze
Do Średziny jadę tylko w celach orientacyjnych, muszę na żywo zobaczyć cisy