Ja tez dziękuję za kontakt ... już się umówiłam zobaczymy co z tego wyjdzie? ... jesienią już był jeden brukarz, który odmówił ... bo za mała powierzchnia
No i co ja mam powiedzieć? ... powtórzę, że moim zdaniem czerwień i roż mi nie pasują ... jesli tam jest dużo słońca to wolałabym zamiast innego koloru róż dosadzić krwawnika czerwonego (u mnie nie blednie i nie jest wysoki) albo sprawdzone jeżówki (chyba nikt na forum nie skarży się na nie) ...
Bo gdyby nie trzeba było nawiązywać do czerwonych elementów elewacji zdecydowałabym się na róże różowe z szałwią, lawendą, ostróżkami, liatrą ... a i do nich pasują ciemnoróżowe i białe róże ... róże posadziłabym między bukszpanami ...
Wkurzam się na siebie bo nie mam posegregowanych wszystkich moich inspiracji ... muszę poświęcić trochę czasu na ogarnięcie pinta ... wtedy będzie dużo łatwiej podrzucić inspiracje
O jak fajnie, że Ci się podoba
U mnie dotychczas choinka wyglądała podobnie jak u Ciebie ... było to co sie podobało dzieciom ... musiałam uwzględnić, że "świat nie jest tylko czarny i biały" ... jak uważa moja córcia ... ale w tym roku zgodziła się z pełną świadomością na kolory jakie pokazałam
Zapraszam Cię chętnie do siebie nie tylko na choinkę
Edytko
Ten plastik nie jest najwyższych lotów ... tzn nie tak gruby jak np kosze na odpady komunalne ... ale i tak jestem zadowolona
Bombki zyskały sporą aprobatę
Jeszcze lepiej! Podziwiam, bo u mnie choinka to... choinka czyli kolorowy misz-masz, który bardziej przypomina jarmark, niż elegancką stylizację W takim razie u siebie znowu będę siadała pod tęczą, a do Ciebie wpadnę na doskonale dobrane barwy.
Reniu - przy zieleni drzewka te bombki będą obłędnie się prezentowały.