Ocenisz go w poniedziałek czy rzeczywiście się do tego nadaje Ja się nim nadążę nacieszyć podczas koszenia - a jak leję mu wodę 2 godziny to już w ogóle mam go dość
Mam nadzieję, że ta odwaga nie okaże się w ostateczności głupotą... U mnie teraz noce już są naprawdę chłodne i ziemia już tak szybko nie wysycha, więc będzie dobrze Musi być, nie ma innej opcji
Turzyce starzeją się, ale mam na to sposób Po bardzo radykalnym wyrywaniu włosów wiosną jeszcze raz je czeszę latem - lekko, ale wydobywam to co najbardziej suche Wczoraj właśnie je "lekko" wytargałem to nazbierałem pełne wiaderko suszków
Nie mają u mnie sucho, ale w wodzie też nie stoją Nie wliczam wczorajszego i dzisiejszego dnia, bo teraz stoją w błocie Nie pozwolę im uschnąć
Dzisiaj trawnik poszedł pod nóż i aż sobie fotkę telefonem cyknąłem na pamiątkę Wreszcie mi się podoba Jeszcze tyle raz chwasty w nim bofixem potraktuję i będzie git
Wgrałem z telefonu i trawnik wcale dobrze nie wyszedł Jaki wniosek? Musze zawsze używać fotoszopa
PS - prawidłowy rozmiar mam 44,5 - ale buty mam od 43 do 45 O tej części garderoby popisać mogę, bo lubię
Wczoraj myślałem o Twoich turzycach i stwierdziłem, że te to muszą być wielkie! Amazon Mist nie rozłażą się jak te drugie
A jak je sadziłaś to rosły tak daleko - nawet sam niedowierzałem, że po roku utworzą zbitą plamę Masz zielone ręce