Reniu miałam taki odkurzacz jak pokazujesz z casto i jak dla mnie to do czysczenia tujek był bardzo nie wygodny, nie miał też dużej mocy i nie wciągał wszystkiego. On jest duży, taki nieporęczny dla jednej osoby. A przy tujach musisz jednak jedną ręką rozgarniać sobie te gałązki w środku a drugą musiałabyś trzymać ten odkurzacz. Myślę, że może przy dwóch osobach byłby dobry
Kasiu WBjak mnie ta rabata nie będzie w tym roku korcić to może już coś tam urośnie
Hortki bedą już 3 letnie więc spodziewam się że zaszaleją .
Korcą mnie nasadzenia miedzy kulkami tam mi coś nie pasi ..ale poczekam
Waldek oczywiście że sie nie gniewam ,cieszę się że zajrzałeś
Polinka widziałam jak ciachał te róże Ja to bym ja z każdej strony obejrzała kilka razy zanim bym obcięła
Kasia ja nie dość że się trzęsę, to jeszcze szkoda mi obciąć
Juziek i ja sie teraz zastanawiam czy Lariską nie dać szafwii zamiast lawendy
Gosiu dziś domówiłam ostatnią 9 różę i to już na prawdę koniec
Eda, ja nawet nie wiem czy to lawenda. zachciało mi się ziemi kompostowej i teraz się zastanawiam, co mi rośnie Żeby to było podobne do lawendy chociaż. muszę poczekać na następne listki
Beatko, południowe okno, ciepło i wilgotno i dużo światła. Roślinki, których termin siewu na opakowaniu oznakowany jest na marzec, czekają na wysianie. Niczego nie przyspieszam. nie wiem, ile będę potrzebowała parapetów na wszystkie moje nasionka
Moja też dostaje drugie listki. Ale nadal widzę, ze następne jeszcze kiełkują.
E-Muś powiedział, że z tego Ogrodowiska chociaż taki pożytek, że roślinki sobie sama produkuję Nie lubi, gdy czas poświęcam na forum i go "zaniedbuję". Jak nie zaglądam do kompa, to znowu się pyta, co dziewczyny napisały