Eda, ja nawet nie wiem czy to lawenda. zachciało mi się ziemi kompostowej i teraz się zastanawiam, co mi rośnie Żeby to było podobne do lawendy chociaż. muszę poczekać na następne listki
Beatko, południowe okno, ciepło i wilgotno i dużo światła. Roślinki, których termin siewu na opakowaniu oznakowany jest na marzec, czekają na wysianie. Niczego nie przyspieszam. nie wiem, ile będę potrzebowała parapetów na wszystkie moje nasionka
Moja też dostaje drugie listki. Ale nadal widzę, ze następne jeszcze kiełkują.
E-Muś powiedział, że z tego Ogrodowiska chociaż taki pożytek, że roślinki sobie sama produkuję Nie lubi, gdy czas poświęcam na forum i go "zaniedbuję". Jak nie zaglądam do kompa, to znowu się pyta, co dziewczyny napisały
U Myszy bratki, u Ciebie tupiki, ja też już chcę takie kwiotki! Na razie od rana wybieram doniczki bo co z tego, że będę miała kwiatuchy jak nie będzie do czego ich posadzić
W tym roku jeśli prognozy się nie zmianią to prawdopodobnie pod koniec marca, początek kwietnia. Trzeba obserwować kiedy obudzą się po zimie i możemy opryskiwać
Odkurzacza nie polecę bo mam jeden przemysłowy i niestety nie sprawdził się do smaragdów.
Iwonko to mnie zaskoczyłaś swoją produkcją roślinną Jestem pod wrażeniem Będzie u Ciebie w tym roku spektakl trawowy. Fajnie te kiełki stipy wyglądają.
Dziękuję za rady
O takim odkurzaczu myślałam. Możesz polecić sprawdzoną markę? Szczerze, to myślałam, że wystarczy raz w roku takie czyszczenie zrobić a tu masz...
A Pinivit kiedy najwcześniej?