Sebek ten typ ma taki ciężki żart fakt że nie widział ogrodu 'za dnia' od 1,5 tygodnia a w tym czasie trochę się zmieniło
NIestety reszta grubszych zmian w nowym sezonie
Kaśka futro cudne, a zmiany hohoho, kiedys podobaly mi się jałowce, ale teraz mi przeszło. Dobry ruch z wyautowaniem jałowców. Jestem ciekawa co tam dasz
po pierwsze dzieki że zajrzałaś do mnie i skontrolowałaś przebieg robót, buziak za to
po drugie Twój ogród w trawach wyglada zupelnie inaczej niz go zobaczyłam po raz pierwszy. Ślicznie, romantycznie, tajemniczo, przy tym pełna elegancja. Poprostu bajka. Zaskoczyła mnie ta kura, bo myslałam że jest większa... szkoda że u nas nie ma takich 'szablonów'. Swoją droga to ona nawet bez wypełnienia wygląda bosko
Pieknie u Pani psze Pani. Zurawki Ci sie rozrosly. W ogole masz bajkowo Dziewczyno, ale namachalas sie przy tej robocie niewasko. Fitness niepotrzebny.
Caluski
no Kasiula gdzieżeś się podziewała? ostatnio odkryłam milość gorąco i płomienną do żurawek a z miłością jest tak że się chce więcej i więcej
Sebek mój M dzisiaj na koniec dnia obszedł cały ogród i powiedział '' no widzę że wkońcu się wziełaś do roboty "
zatem chyba masz rację... a trawy też mi sie podobają dokompletu brakuje jeszcze tylko tego co pojawi się wiosną... mam nadzieję