Ja to jeszcze musze sie podszkolic fest bo w tej babce nic szczegolnego nie widze......ale ze wszystkim ogrodowym tsk miałam na poczatku ....... W koncu ucze sie od zboczonych .....
Zanim będzie, to grupa docelowa będzie o lasce i z balkonikiem się poruszała;D Ja sama się nie mogę doczekać, ale M obiecał, że będzie sam robił środek oczka, a to oznacza, że poczekam sobie, aż szron mi włos pokryje
Gosiu Ty mi z nieba spadłas ten kawałek plamy do pokoju mlodego jak ulał .....matko zaraz mu wysle to chyba Ci laurke na swieta zrobi ....bo przeciez kazdy dywan jest fuj a ten .......
przygotowanie przed sadzeniem to podstawa (kiedy sadzilismy thuje nie wiedzieliśmy nic o tym) ale nawet najlepiej przygotowany dołek z czasem trzeba zasilić. Nie wszyscy mogą wspierać się ekologicznie, kompostem itp... nie każdy ma tak wielki ogród by swój kompost produkować. Najważniejsze nie popadać ze skrajności w skrajność.
Zdjęcia były przykładowe by pokazać nazwę ogólną, nie ważne że dotyczyły róż czy rh, z tej serii są różne nawozy
Nawóz może spalić i wypalić dziury w liściach tulipanów. Nie należy sypać na rośliny.. szczególnie czosnki i tulipany łatwo łapią granulki nawozu. Ślimaki są widoczne głównie po deszczu , wieczorem i skoro świt.
A na początku niestety też sobie nawozem spaliłam tulipany.. i od tamtej pory nie nawożę
Dziekuje za info ja tylko o tuje pytałam z ciekawosci czym je tak podreperowałas kiedys ..... Nie mam ani roz ani rh w zasadzie tylko pare drzew ......
Jak pisze Danusia przygotowałam swietnie dołki i wszystko ma sie dobrze ........
ja sie nie moge wilków bać bo mój dwulatek sie nie boi to jakbym wygladała..." Kuba nie boi wilka, wilk lasiu, Kuba domu, wilk nie domu, Kuba nie boi wilka " ta logika mnie powala