Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:52, 30 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ja to jeszcze musze sie podszkolic fest bo w tej babce nic szczegolnego nie widze......ale ze wszystkim ogrodowym tsk miałam na poczatku ....... W koncu ucze sie od zboczonych .....

jeszcze się będzie Ci po nocach śniła. Ona, albo jakiś inny badyl, spoko.
Jak się pokaże w pełnej krasie i zachwyci urodą, cyknę jej fotę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:49, 30 mar 2015

Do góry
Ja to jeszcze musze sie podszkolic fest bo w tej babce nic szczegolnego nie widze......ale ze wszystkim ogrodowym tsk miałam na poczatku ....... W koncu ucze sie od zboczonych .....
"W kolorze blue" 12:46, 30 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Jak u Ciebie bedzie taki wypas to bilety bedziesz sprzedawac
Zanim będzie, to grupa docelowa będzie o lasce i z balkonikiem się poruszała;D Ja sama się nie mogę doczekać, ale M obiecał, że będzie sam robił środek oczka, a to oznacza, że poczekam sobie, aż szron mi włos pokryje
"W kolorze blue" 12:28, 30 mar 2015

Do góry
Jak u Ciebie bedzie taki wypas to bilety bedziesz sprzedawac
Ogród Małej Mi - sezon 2015 12:24, 30 mar 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Nawóz może spalić i wypalić dziury w liściach tulipanów. Nie należy sypać na rośliny.. szczególnie czosnki i tulipany łatwo łapią granulki nawozu. Ślimaki są widoczne głównie po deszczu , wieczorem i skoro świt.
A na początku niestety też sobie nawozem spaliłam tulipany.. i od tamtej pory nie nawożę

Sypałam pod kamyki do ziemi ale najwyrazniej przedobrzyłam....
"W kolorze blue" 12:23, 30 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
No takie same !!! Jejus kurcze ale one chinskie som? Hihihihi
No, oryginalne, jak w mordę!
"W kolorze blue" 12:22, 30 mar 2015

Do góry
No takie same !!! Jejus kurcze ale one chinskie som? Hihihihi
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:21, 30 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
A co tutaj sie dzieje jakies wyznania ?

Marta witam sie z Toba

zakatarzony buziak Jolu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:20, 30 mar 2015

Do góry
A co tutaj sie dzieje jakies wyznania ?

Marta witam sie z Toba
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:18, 30 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Aniu u Ciebie wszystko takie bujne , zdrowe kogo pytac jak nie włascicieli takich ogrodów dzieki zawsze masz czas na setny raz zadawane pytania
aaaa dodam że ja używam też biohumus, jedna bańka to 2,5 tony obornika rzekomo mogę zatem śmiało powiedzieć, że rozrzuciłam 7 ton obornika w tym roku
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:18, 30 mar 2015

Do góry
Gosiu Ty mi z nieba spadłas ten kawałek plamy do pokoju mlodego jak ulał .....matko zaraz mu wysle to chyba Ci laurke na swieta zrobi ....bo przeciez kazdy dywan jest fuj a ten .......
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:16, 30 mar 2015

Do góry
Aniu u Ciebie wszystko takie bujne , zdrowe kogo pytac jak nie włascicieli takich ogrodów dzieki zawsze masz czas na setny raz zadawane pytania
"W kolorze blue" 12:14, 30 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Takie ryby jak na tej inspirce z P ? Ja to nawet wyobrazic sobie takiego cuda Nie moge a co dopiero zrobic ! Szokus
tak, takie ryby, dokładnie. zaraz poszukam i Wam pokażę te prawie moje. Teraz mam na szybko taki zbiornik, cudo, nie? https://www.youtube.com/watch?v=nkJ3HinkFBk
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:14, 30 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Dziekuje za info ja tylko o tuje pytałam z ciekawosci czym je tak podreperowałas kiedys ..... Nie mam ani roz ani rh w zasadzie tylko pare drzew ......

Jak pisze Danusia przygotowałam swietnie dołki i wszystko ma sie dobrze ........

Piekne pola krokusowe i irysowe

przygotowanie przed sadzeniem to podstawa (kiedy sadzilismy thuje nie wiedzieliśmy nic o tym) ale nawet najlepiej przygotowany dołek z czasem trzeba zasilić. Nie wszyscy mogą wspierać się ekologicznie, kompostem itp... nie każdy ma tak wielki ogród by swój kompost produkować. Najważniejsze nie popadać ze skrajności w skrajność.
Zdjęcia były przykładowe by pokazać nazwę ogólną, nie ważne że dotyczyły róż czy rh, z tej serii są różne nawozy
"W kolorze blue" 12:10, 30 mar 2015

Do góry
Takie ryby jak na tej inspirce z P ? Ja to nawet wyobrazic sobie takiego cuda Nie moge a co dopiero zrobic ! Szokus
"W kolorze blue" 12:07, 30 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Pozdrawiam słonecznie, widze ze noz sie sam do roboty rwał ! Oczko to bedzie oczysko ..... Plany masz z rozmachem
Oczysko będzie, nie moge sie doczekać sama i ryby mam już upatrzone
"W kolorze blue" 11:46, 30 mar 2015

Do góry
Pozdrawiam słonecznie, widze ze noz sie sam do roboty rwał ! Oczko to bedzie oczysko ..... Plany masz z rozmachem
Ogród Małej Mi - sezon 2015 11:34, 30 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Cikawa jestem czy moje ciemierniki tez sie tak wysieja ? Moje liscie z tulipanów na rabacie od strony sasiada jakies dziurawe ....juz sie boje myslec jaka to przyczyna .....oprócz slimakow( nie były widziane na powierzchni ), jeszcze jest jeden degustator 35 kilowy a czy ja je mogłam azofoska przedobrzyc ? Sypałam pierwszy raz w zyciu to i bez instrukcji dla blondynki moze spaliłam?

Nawóz może spalić i wypalić dziury w liściach tulipanów. Nie należy sypać na rośliny.. szczególnie czosnki i tulipany łatwo łapią granulki nawozu. Ślimaki są widoczne głównie po deszczu , wieczorem i skoro świt.
A na początku niestety też sobie nawozem spaliłam tulipany.. i od tamtej pory nie nawożę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:02, 30 mar 2015

Do góry
Dziekuje za info ja tylko o tuje pytałam z ciekawosci czym je tak podreperowałas kiedys ..... Nie mam ani roz ani rh w zasadzie tylko pare drzew ......

Jak pisze Danusia przygotowałam swietnie dołki i wszystko ma sie dobrze ........

Piekne pola krokusowe i irysowe
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 10:40, 30 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Mało ma wszystkiego jeszcze o wilki sie prosi ....

ja sie nie moge wilków bać bo mój dwulatek sie nie boi to jakbym wygladała..." Kuba nie boi wilka, wilk lasiu, Kuba domu, wilk nie domu, Kuba nie boi wilka " ta logika mnie powala
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies