Cikawa jestem czy moje ciemierniki tez sie tak wysieja ? Moje liscie z tulipanów na rabacie od strony sasiada jakies dziurawe ....juz sie boje myslec jaka to przyczyna .....oprócz slimakow( nie były widziane na powierzchni ), jeszcze jest jeden degustator 35 kilowy a czy ja je mogłam azofoska przedobrzyc ? Sypałam pierwszy raz w zyciu to i bez instrukcji dla blondynki moze spaliłam?
Cioteczka urlopu nie mam potrzebny bedzie pozniej do gorszej płotowej roboty ..bbrrrr juz mi ciary chodza jak tylko pomysle za duzmo komplementa dla mnie nie bardzo wiem co mam napisac :
Powiem Wam ze kostka i taras jescze nie myte , jak widzicie u mnie wokoło tarsu i sciezek trawy nie ma - tylko zimia która ciagle sie roznosi ...jak na biale kostki to brudu nie widac ) z czystym sumieniem moge je polecic bo duzo osob na ppriv pytało )
Ja juz dawno sypnelam okien jeszcze nie myłam dzis sie zabieram tez nic nie zrobiłam ale po co i tak wszystko trzeba bedzie kazdego dnia poprawic, piesa dziecko, roboty na dworze caly czas mlyn.
Napia specjalnie dla Ciebie tsk mam na swieta ) no moze bedzie troche lepiej bo czesc ziemi przyjedzie prawda ze elegancko ? Strona po lewej jest jescze lepsza pare stron wczesniej 490 )
Ewka po zimie takie boroki na zdjeciu sloneczko jakos intensywniej je przebarwiło .....syptnełam siarczanem potasu, pani zapewniała ze granulki rozpuszczalnie ale to cyganstwo ....wcale sie nie rozpuscily a potem przeczytałam jak Mi pisała ze w akwarystycznym trzeba szukac . Jeszcze nie kupiłam. Ale sa lepsze niz miesiac temu