a cóż się złego stało z trawnikiem? u mnie Maciek może troszkę za nisko kosił ale jest ok
A nie nawozIłaś go przed wyjazdem? Moze podlewała w słoncu?
Gosia co się stało z trawnikiem? Przez ile dni go nie podlewaliscie że padł? Aż sie boje do domu wracać... Na szczęscie dotrę w nocy to od razu właczę nawadnianie i do rana może sie moj zregeneruje....
mogłam to w sumie przewidziec no to jeszcze tylko zapytam o wysokość ogrodzenia.
Dzięki za wizytę.a myślisz ze ten powojnik faktycznie tylko do 50 cm rośnie? Czekam jeszcze z wyborem miejsca dla niego.
szkoda... ale posiedziałam w Twojej wizytówce i dobrze, że eM mnie ciągnie do spania bo bym do rana nie wylazła ile metrów ma rabata z jeżówkami ?
Zalozyła bys może jakiś nowy ogród??
Malgosiu wtrące sie w kwestii lawendy z Obi. Mam Viva z Obi i mozna ja nazwać zywoplotowa, jest piekna zima i ma bardzo wysokie pędy z kwiatami ale kwitnie na jasny kolror. Kupiłam niemal identyczna w szescioakach w Obi jako NN, wyglada tak samo pieknie zima (srebrne listki) ale kwitnie wczesniej i ma ciemniejsz kolor oraz nizsze kwiaty. Więc nie ma żadnej reguly co trafisz w O. Kupowalam u nich tez Hidcote i Blue Scent
Zajebiście do obrzydzenia prawda ? Też rozważam rozwód z O. bo mnie dołuje okrutnie a Gochy ogród to najbardziej ...
Gosiu mój trawnik też żółty cały i na dokładkę klon który na jesień najpiękniej się przebarwiał ma wszystkie liście uschnięte i złoty berberys spalony całkiem. Masakra jakaś Też mi się ryczeć chce jak patrzę na straty Buziaki ślę na pocieszenie towarzyszki niedoli.
Chyba se zgapię tą donice frontową A że zajebisty masz ogród, to już nie będę pisać, bo ileż można?
To są Beatlesy? Bosko
Nieprzyzwoicie pięknie - jedno z moich ulubionych aranży Pozdrawiam