Coś tam kombinuję z tych buksików ... kostki to raczej nie zrobię ... no bo jak będę grzebać grabom w korzeniach?
A tego carexa Ci zazdroszczę Dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych więc FO też w końcu dorwiesz
Jak nie będzie to wymienię na gracki i będzie dokładnie jak w Twojej inspiracji ... chociaż mam nadzieję uzyskać niegorszy efekt
Buziaki Jeszcze pomyślę o czymś bordowym z przodu, tak jak radziła Danusia
Pomoc będzie jak się okaże że była dobra.. aż sama jestem ciekawa efektu. A tę trawę to być może i ja mam.. ale nie jestem pewna. Na razie się poniewiera po wygonkach.
Dzisiejsze foto... trawa zrobiła się od razu zieleńsza Róża rozkwita.. a astry do wyciepania...
Dziękuję za info o tulipkach
Czytam, że masz osatnio sporo pracy Ja też wymysliłam sobie poszerzanie rabat, ostatnie dwa dni przesadzałam np żywopłocik bukszpanowy (mam nadzieję, że będzie dalej dobrze rósł) i hortensje ... dzisiaj poszerzam rabatę szałwiowo-carexową
Życzę miłej pracy, tym bardziej,że pogoda sprzyja
Pozdrawiam
KAsiu
Widzę, że jeszcze piszesz ... bo przecież teraz chyba jedziesz do Skierniewic. Mogłabyś przekazać moim dziewczynom, może KArolinie lub Nikicie, że bardzo potrzebuję 5 sztuk szałwii deep różowej? Gdyby spotkały byłabym im wdzięczna
Ja już smacznie spałam jak pytałaś Niestety nie jadę do Skierniewic ... Dzisiaj muszę jak najwięcej zrobić w ogrodzie (póki pogoda sprzyja) a wieczorem spotkanie sąsiedzkie mam
Myślę, ze uda nam się we wrzesniu umówić na kawkę u Ciebie
Jak wiesz decyzja w sprawie trawy już podjęta
A przychodzę do Ciebie bo chcialam podpytać o kostki bukszpanowe, które masz przy umbrach, jeśli dobrze pamiętam Z jakiej ilości robiłaś kostki i w jakiej odległości sadziłaś buksiki?