Spodobał mi się kącik słoneczny. Bardzo, zwłaszcza ta ławka po nocy malowana w ostatniej chwili.Wyszło świetnie No i miejsce do strzelania ozdobione żółtą donicą..
Najbardziej spodobało mi się podzielenie na strefy kolorystyczne, od wejścia zwróćcie uwagę na subtelność w tym zestawieniu. Wszystko jakby przydymione, przypudrowane, niesamowite. Talent po prostu
W tej kompozycji cudna była także ta jeżówka, muszę taką mieć, koniecznie
Dla wschodzącego trawnika ważna jest stała wilgotność, bo malutkie korzonki płytko potrzebują wody. Nawadnianie w dni bezdeszczowe ustawia się nawet 3 razy dziennie, ale bardzo krótkie czasy (trzeba patrzeć jak podlewa, bo to zależy od rodzaju zraszaczy - rotacyjne dłużej, statyczne krócej)
Witam się i ja w dziale metamorfoz.
Danusia przypomniała mi że kiedyś dawno temu i ja chciałam się pochwalić metamorfozą jak tylko będę miała czym...
więc chyba najwyższy czas się pochwalić
Jak wygląda plac koło domu po budowie (i podczas ) większość z Was wie, u mnie wyglądało to tak w roku 2014/2015
Danusiu z całego serca zapraszam z aparatem jak tylko będziesz przejazdem.
Chociaż chyba jeszcze nie za bardzo jest co pokazać, praktycznie wszystko robimy sami więc trochę nam schodzi nad ogarnięciem i domu i ogrodu, ale za to satysfakcja ogromna.
Jeśli nie kolcami to czym mam wykonać tę aerację? Trawnika nie mam jakoś przesadnie dużo.
Właśnie a jak trawnik teraz wygląda ładnie, ma dopiero rok i nie mam z nim jakiegoś większego kłopotu to może nie jest porzebna wertykulacja?
Dam nawóz jesienny i to wszystko w tym sezonie?