Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:33, 13 cze 2014

Do góry
aga_pe napisał(a)
Polinka, a gdzie Tyś się wybrała na zakupy? Bo pewnie w okolicach takich cudów nie zobaczymy

Aga w Twoje strony rodzinne
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:33, 13 cze 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)

Nasze czy emusiów ???

W tym przypadku wszystkich
M. poinformowany o planach lustrzanych Skakania z radości nie było ale zapewnienie o wykonaniu jest Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku się uda
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:29, 13 cze 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)
Oplułam ekran na wieść o elektryku ... Donoszę ,że moja przyjaciółka ma bambusy normalnie posadzone w ogrodzie w gruncie .. Wieeelkie.. No i żyją ... Mogę dopytać o szczegóły jeśli zechcesz .. Okrywanie i takie tam

A donice są sliczne

I plizzzz zdjęcie zdobniczki i od razu beszczelnie poproszę o kopię u mnie

Ściskam

Elu poedukowałam się już trochę w bambusach i wiem, że są takie które zimują w ogrodzie ale one muszą być już dobrze ukorzenione tzn. kilka miesięcy muszą już rosnąć na stałym miejscu. U mnie bambusy mają być kategorycznie w donicach. Myślałam o zadołowaniu ich na zimę ale podobno raczej nie dadzą rady. Bambusy miały być już w tamtym roku ale nie miałam pomieszczenia do przechowywania ich zimą. Znalazłam miejsce i są bambusy w doniczkach
Zdjęcie zdobniczki zrobię jutro. Dziś kupiłam 5-ty preparat na to dziadostwo...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:06, 13 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Madżen rozbawiłaś mnie od rana Może będziemy liczyć żdzbła? Ja kupowałam na alle.. i w opisie było.

To na pewno tam gdzie ja , w zeszłym roku były bardzo ładne te sadzonki, w tym już naprawdę małe... (ale nie o tych mowa, za które dostała zwrot ).
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:28, 13 cze 2014

Do góry
Polinka, a gdzie Tyś się wybrała na zakupy? Bo pewnie w okolicach takich cudów nie zobaczymy
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:01, 13 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Zdrowie psychiczne najważniejsze

Nasze czy emusiów ???
Ogród w skali mikro cz.II 08:50, 13 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Ja też panikuję na każdą zmianę na roślinie. Elu mamy małe ogródki to możemy każdy kwiatek, listeczek obejrzeć i to chyba jedna z wielu wad mikroskopijnych ogrodów Ja codziennie rano i wieczorem robię obchód ogrodu, zajrzę kuleczkom do środka, hortkom pod listeczki, sprawdzę wrzosy, ocenię siłę wzrostu powojników, powącham lawendę, pogrożę zdobniczce na buku i inspekcja zrobiona
Trzymam kciuki za różę, u mnie w tym roku Chopin kiepsko sobie radzi.

... Haha .. Jakbym siebie widziała ... Wrzuć mi plizzzz zdjęcie Twojej zdobniczki, bo z moim bukiem też coś sie dzieje i może to dlatego ,że jej co rano nie grożę za Twoim przykładem
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:00, 13 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Deszcz dopiero w sobotę między 14-20.00
Połączenie róży z lawendą zawsze wygląda rewelacyjnie, chyba taki zestaw ponadczasowy Obwódki z bukszpanu tniesz w pionie i poziomie?

Z każdej dostępnej strony tnę
No tak jak cięcie zaplanowane na sobitę to będzie lać...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:12, 12 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Bambusy

Donice wybierane, mierzone, oglądane po 100 razy, długie minuty spędzone na rozważaniach

I już jeden jest w donicy

Dzień pełen wrażeń,zakupy, spotkanie, radość w sercu a na koniec zostałam otrąbiona przez tiry a tu po prostu kobieta za kierownicą, która zgubiła drogę

Bambusy....moje niespełnione marzenie. Będziesz chować na zimę z donicami??
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 23:10, 12 cze 2014

Do góry
Irenko pozdrawiam, nadrobię w następnym tygodniu
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:04, 12 cze 2014

Do góry
Magda padłam ze śmiechu Zapisuję sobie stronę wątku, za kilka miesięcy eM. poczyta
Mina pana elektryka pewnie bezcenna
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:58, 12 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Elu będę krzyczeć ale żeby zostawić lustro Dziękuję Ci bardzo, pomysł na razie tylko w mojej głowie siedzi, nawet głośno przy M. nie wypowiadam ale zimą będę temat męczyć a raczej eMa

O tak, za wczesnie nic nie mów... Najpierw pokaż jak wygląda u innych.
Ja jak wspomniałam w zeszłym roku o lustrze to popatrzył się na mnie jak na wariatkę...

Więc zaczełam pokazywać realizacje Danusi - te z lustrami i od razu inna gatka

Teraz jak sam mówi komuś o lustrze to patrzą się na nniego glupkowato.
A jeszcze wczoraj był kolega elektryk i lampy montował. I najpierw nie skumał, że to on w lustrze - myślal, że ktoś coś robi a jak się zorientował to powiedział do eMa...- no teraz to już przegiąłeś
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:57, 12 cze 2014

Do góry
Reglinko w sprawie bambusów to najlepiej do Marzenki. Ona ma mega wielkie i donice też do nich odpowiednie.
Te moje donice są z plastiku, dzisiaj po napełnieniu ziemią i wsadzeniu bambusów sama je przenosiłam. Zobaczymy co będzie jesienią Mam nadzieję, że do tego czasu ładnie urosną a w domu mam dwóch silnych chłopaków to myślę, że sobie poradzą
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:47, 12 cze 2014

Do góry
AlicyaLK napisał(a)

a to tak najlepiej, jak nie wie

Zdrowie psychiczne najważniejsze
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:37, 12 cze 2014

Do góry
AlicyaLK napisał(a)
Ale wypasne zakupy!!! Nie wiem, co piękniejsze, ale bambusy mnie zachwyciły a one przetrwają w donicach zime??

Bambusy na zimę pójdą do jasnego, chłodnego pomieszczenia. Czytałam, że są również takie, które normalnie zimują w ogrodzie.
Ja od roku chorowałam na bambusy ale ceny powalały, dzisiaj miałam szczęśliwy dzień i się udało
Wielkie sadzenie jutro, pstryknę fotki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:34, 12 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Aluś ja po roku zastanawiania się, kombinowania gdzie to lustro wcisnąć dostałam olśnienia na wątku u Gierczusi M. jeszcze nie wie...

a to tak najlepiej, jak nie wie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:34, 12 cze 2014

Do góry
Luki napisał(a)
O takich właśnie Carexów mi potrzeba Świetne zakupy.

Trzeba przyznać, mega wypaśne ice dancy
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:33, 12 cze 2014

Do góry
leon60 napisał(a)
Super zakupy

Ola, sama wiesz jaka to radość
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:32, 12 cze 2014

Do góry
AlicyaLK napisał(a)
Ja choruje na lustro w ogrodzie od zeszłego roku, ale nie mam na niego pomysłu za bardzo, ale to pewnie w trakcie prac mnie najdzie

Aluś ja po roku zastanawiania się, kombinowania gdzie to lustro wcisnąć dostałam olśnienia na wątku u Gierczusi M. jeszcze nie wie...
Ogród w skali mikro cz.II 22:30, 12 cze 2014

Do góry
Ja też panikuję na każdą zmianę na roślinie. Elu mamy małe ogródki to możemy każdy kwiatek, listeczek obejrzeć i to chyba jedna z wielu wad mikroskopijnych ogrodów Ja codziennie rano i wieczorem robię obchód ogrodu, zajrzę kuleczkom do środka, hortkom pod listeczki, sprawdzę wrzosy, ocenię siłę wzrostu powojników, powącham lawendę, pogrożę zdobniczce na buku i inspekcja zrobiona
Trzymam kciuki za różę, u mnie w tym roku Chopin kiepsko sobie radzi.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies