Danusiu a te coś obok pergoli czemu służy i jak jest zrobione? Bardzo ładnie to razem wygląda, zastanawia mnie jak wygląda tam dach? jest prosty? czy nie ma probemu wówczas ze śniegiem?
E tam , na pewno potrafisz ..... ja dobieram rośliny takie które bardziej przypominają formą niż w rzeczywistości nimi są . Zmniejszam lub powiększam no i trochę to ma wówczas jakieś ręce i nogi
Nie zawsze fajnie wychodzi , wówczas nie pokazuję hehehehe
zdecydowanie wersja druga. Cis wyglądałby cudnie, ale drogi będzie w tej wielkości, dużo tańszy będzie świerk a też ładnie wygląda. Póki co mam jednąsztuke i faktycznie potrafi chwycić za serce
w jakim programie to robiłaś?
Jak tylko zrobi się cieplej Arek ma zabrać się za właśnie taki plac zabaw. Na razie zjeżdżalnia z domkiem i piaskownicą pod spodem i obok huśtawki. Resztę będzie dobudowywał w miarę możliwości.
Szukam właśnie inspiracji na necie
Witaj Beatko STRASZNIE dawno Cię nie było. Pozdrawiam Cie i z gory dziękuje za kciukasy. Teraz już wiem na kogo 'zwalać' wrazie czego jak nie będzie mi szło
dzięki Danusiu więc jutro je zaatakuje, powiedz czy ten oprysk musi być bardzo intensywny? tzn spryskiwać w środku wszystkie gałązki po koleji? już słysz Twój śmiech
mam to szczęście że wiatrak jest za dużymi drzewami-topolami i jak tylko pojawią się liście to nie będzie go specjalnie widać gorzej by bylo gdybym mieszkała po drugiej stronie wsi gdzie widok jest na te pola właśnie...
Aniu czy w salonie też masz woodentic brown ?
Krysiu w całym domu mam jednakową podłogę i na dole i na górze tylko w łazienkach pod kolor do łazienek. Jestem z nich bardzo zadowolona. Są też w dwóch innych kolorach jaśniutkim i pośrednim.
Dzięki Aniu wiem ,że się na tym znasz ,przy ogrzewaniu podłogowym nie są zimne a na pewno wygodne
mówisz równouprawnenie? hmmm to jak to jest dzień chłopaka we wrześniu, a w marcu dzień mężczyzny?
No własnie takie równouprawnienie, oni sobie dwa dni rezerwują choc i tak cały rok mają swięto a kobietom jeden dzień. Ja w każdym razie dziś obchodę ( niezbyt ) święto różnego wieku chłopaków i koniec.
Bogdzia, ja slyszalam gdzies, ze mezczyzni dojrzewaja do 12 roku zycia a potem to juz tylko rosna
Bez urazy Panowie, to tylko taki niewinny zarcik.
Ja Wam zycze samych radosnych chwil, bo jesli Wy jestescie radosni to i my rozniez