Tak sobie poplywal, ze potem padl ze zmeczenia. Dobrze, ze to nieobciazajace dla stawow.Ale jak jest mokry to widac, ze to tylko futro a tak naprawde jest szczuplutki
Masz rację z Seslerią też szukałam jej stacjonarnie w jednej szkółce pani zapisała sobie na kartce nazwę i miała dowiedzieć się na giełdzie no ale niestety też nie było
Może to magia ogrodowiska mnóstwo ludzi podczytuje a potem szał w szkółkach
Dziękuje w imieniu jeżówek.
Jeżówki bardzo lubię.Co roku jakaś dokupię .Green twister mam od ubieglego roku. Dość ciekawa jeżówka.
Za mną jeszcze chodzi Jeżówka Southern Belle.Ale jak dotąd nie trafiam jej.
A sama jedna internetowo nie chce mi się zamawiać.A na więcej tez nie chce się kusić.I na razie trzymam się w ryzach.
Jeżówka Cranberry Cupcake
Green Twister
Jeżówka Supreme Cantaloupe
Hot Papaya
Na forum zaraziłam się seslerią. To naprawdę piekna trawka. U mnie trochę marnota jeszcze jest ale mam nadzieję że w przyszlym roku przybierze na masie. A jak ona pieknie kwitnie, Te białe kłoski są śliczne.
Dlaczego ona jest nie do zdobycia stacjonarnie w szkołkach? Ani razu nie spotkałam jej w zadnej szkółce czy ogrodnictwie.
Prześliczne kuleczki.
Krwawnicę sobie chyba z łąki w końcu przyniosę, ale nawet z "przy drogi" bo u nas jej pełno a bardzo mi się podoba.
Mówiłam już, że uwielbiam Eddiego hahaha? Jesteś naprawdę dobrą treserką Kasiu, niewiele psów jest tak ułożonych jak Eddie.
A na spacerek nad staw zapraszam.. już dawno pani miała przyjść.
Jutro moze zrobię zdjęcie to pokaże.( jak będę maila czas , bo mam córcie i gościa )
Ale nic się nie zmieniło .Wody tylko ubyło.
Dobrze,ze jest głęboki.