Dominika, gracki cudne są, wręcz kocham te miśki Chopinki w tamtym roku miałam w innym miejscu z szałwią i połączenie było fantastyczne dlatego myślę, że werbenka i lawenda będą ładnie się komponować do tej białej róży.
Biegnę zobaczyć Twoją rabatkę
Jejku, ale fajny zestaw roślinek! Taki sam jak u mnie na nowej rabacie
Jak do tej pory posadziłam Chopinki, lawendę dosadzam niedługo, a nad rodzajem trawki się zastanawiam jeszcze ale podsunęłas mi pomysl na Gracki a werbenka też kiełkuje nieśmiało, więc może i ją tam dodam
czekam niecierpliwie na efekty na tych naszych rabatkach skoro takie podobne są
pozdrowienia!
Dzieki Polinko
O rany ale ty z tym dachem to uważaj....juz kiedys ania Mała -Mi robiła z dachu foty, super wyszły tyle ze to niebezpieczne może byc.....Zielona-Marta na poczatku swojego wątku tez miała takie foty, gdzie wychylała sie z dachu....brr dreszcze mi po plecach chodza jak sobie to wyobraże....ja nie lubie wysokości....
Hortusie nawet 2 metry mogą mieć, Ty się nie booooj, bedzie je widać. Tylko po prostu musisz je w przyszłym roku nie podcinać tak krótko. Zobacz u Danusi jakie wielkie limki ma
Żółty storczyk taki energetyczny, wiosenny. Podoba mi się bardzo i powiem szczerze nigdy jeszcze nie spotkałam takiego koloru na tych wspaniałych roślinach
Ha to jest właśnie pytanie W tamtym roku miałam małe hortki to prosto ładnie górowało nad nimi. Proso osiąga maź 120-130 cm. ale hortki mam mocno przycięte więc mam nadzieję, że będzie widać je zza nich. Jeśli będzie nie widoczne to w następnym roku zamienię na coś wyższego
Z racji tego, że mam malutkie podwórko i brak możliwości zrobienia zdjęć z dalszej perspektywy w tamtym roku robiłam zdjęcia z wysokiej drabiny. Możecie wyobrazić sobie jak sąsiedzi patrzyli? W tym roku mam zamiar spróbować fotografować ogród z dachu...
Małgosiu współczuję tulipków, dobrze, ze będą następne i znów będą cieszyć
Spokojnego czwartku życzę
W tamtym roku miałam proso z jedną hortką i fajnie to wyglądało. Na ''pustej '' rabacie denerwuje mnie to przewieszanie się prosa ale z limką już inaczej konweniuje
A pomiędzy kulkami carexy. Ogólnie mam mało zimozielonych i jakoś tak ponuro zimą. Myślę, że biało zielone trawki choć troszkę ożywią.