Aniu! To ja bardzo dziękuję za odwiedziny, dziewczyny jesteście wspaniałe, cieszę się, że mogłam Was poznać i gościć w moim ogrodzie. Szkoda tylko, że wizyta była taka krótka.
Dobrze, że chociaż jedno wspólne zdjęcie się udało , rzeczywiście śmiechu było co niemiara.
Aniu, dziękuję za piękne zdjęcia, ujęcia zupełnie inne niż moje , bardzo ciekawa jestem kolejnych.
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i całą ekipę.
Kasia to gracki na 200 proc.
Na żywo mają kolor jak na Twojej drugiej focie i właśnie się zaczyna puszenie.
Co roku jest tu dyskusja o tych miscantach. Moje nie kwitły w pierwszym i drugim sezonie. A teraz już kwitną drugi raz.
Pochodzą ze szkółki Sowińskich.
Elu! Ale masz oko , to właśnie Princes Diana, bardzo zdrowa róża, ma piękny kolor kwiatów, czego na zdjęciach nie potrafię pokazać, jest bardzo ciemna i na dodatek pachnie.
Jesień już się zagościła na dobre. Rośliny, mimo braku deszczu wyglądają dobrze, słonko wschodzi i zachodzi, ptaki odlatują do ciepłych krajów, a ja nie mogę się pozbierać po stracie najbliższej Przyjaciółki.
Odeszła na corocznym babskim wyjeździe......
Jaki tu spokój.....
Nie ma dokąd wysłać aktualności ogrodowych......
Podzielę się więc z Wami obrazkami z ogrodu.
W końcu ruszyły siewki ciemierników ciekawe czy zakwitną w przyszłym roku?
Pozostałe nadal kwitną
Zawilce szaleją
Ten biały fajnie wygląda przy pęcherznicy
Jest piękny nie tylko on.
Tar czy możesz napisać jak się nazywa. Widzę, że obie się po roślinach. Też mam takie miejsca, że mogłabym go posadzić.
Mój "wczesny śnieg" rośnie i kwitnie bardzo ładnie. Widziałam go u ciebie i kupiłam.
Piękne to tło z wysokich drzew. Ogród bajeczny. U mnie całe tło zniknęło w dwa tygodnie.....kompletna zmiana warunków świetlnych dla rodków i hortensji.
Cudne te pnie i wysokie drzewa, prawdziwy las ze wszystkimi piętrami.