Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:00, 11 lip 2011

Do góry
niech ten deszcz ktoś odemnie zabierze.... mieszkam na piaskach, z niskim poziomem wód gruntowych i to na lekkiej góreczce. Po tych dwóch tygodniach deszczów w piwnicy od dołu pojawiły się przedwczoraj mokre plamy na posadzce, dzisiaj praktycznie cała posadzka to wielka plama, a tu znowu zaczelł padać, jeszcze chwila i będę miała wodę w piwnicy. Sąsiedzi którzy mieszkają niżej wypompowywali wodę z piwnicy. Mieszkają tu od kilku lat i pierwszy raz mają wodę w piwnicy....
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 17:28, 11 lip 2011

Do góry
oj pięknie ta kula wygląda w tym miejscu w zestawieniu z resztą połyskliwej biżuterii.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 17:07, 11 lip 2011

Do góry
ana_art napisał(a)

kula powaaala. Kto by pomyślał, że to taki uniwersalny wystrój i że można ją z aniołkami dobrze zestawić i z cynowymi stylowymi donicami. Myślałam, że to bardziej pasuje do nowoczesnego ogrodu, a ten Twój ogródek Danusiu to takie trafione łączenie stare z nowym.Stare sprawdzone rośliny w klasycznych formach i prosty regularny styl nasadzeń, bardzo blisko nowoczesności

taki elektryzm jest wtej chwili bardzo modny

Och prawda! Bardzo łatwo otrzeć się o kicz, ale jak wie się czego chce to wychodzi wspaniale i to udało się Danusi.
Mam wnętrze eklektyczne i bardzo mi się marzy taki ogród. Uwielbiam geometryczne formy i jednocześnie taką dzikość. Plus piękne dodatki. Ach ach...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 22:52, 10 lip 2011

Do góry
kriss napisał(a)
A ja znalazłam takie kule: http://allegro.pl/metalowe-kule-chrom-modern-design-srednica-20-cm-i1672801526.html

widzialam je ju wcześniej ale takie malutkie są...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 22:35, 10 lip 2011

Do góry
chyba mogę już pogratulować 400 stron
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 22:34, 10 lip 2011

Do góry
anula_wn napisał(a)

kula powaaala. Kto by pomyślał, że to taki uniwersalny wystrój i że można ją z aniołkami dobrze zestawić i z cynowymi stylowymi donicami. Myślałam, że to bardziej pasuje do nowoczesnego ogrodu, a ten Twój ogródek Danusiu to takie trafione łączenie stare z nowym.Stare sprawdzone rośliny w klasycznych formach i prosty regularny styl nasadzeń, bardzo blisko nowoczesności

owszem! ale nie każdemu (!) udaje się zrobić to dobrze!

no ba.....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:32, 10 lip 2011

Do góry
Syla napisał(a)

Wygląda ładnie tylko że ja tam nie mam za dużo miejsca

Znam to zdjęcie

hehe czyżby Twoje
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:31, 10 lip 2011

Do góry
Ana napisał(a)
zapisane - Aniu - a pod jaką nazwą go kupiłaś?? Tez szukam jaśminowca do mnie pod okno

hmm kupowalam go w malymogrodniczym,gdyby nie było kwiatów to bym na niego uwagi nie zwróciła , pytam jak się nazwywa a Pani na to 'eee,hmmm. jaśmin pojedyńczy', nie było przy nim żadnej karteczki z nazwą
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 22:28, 10 lip 2011

Do góry
anula_wn napisał(a)

zastanawialm się z czego są te kule, nawet jedną u Danusi oglądałam i wydawała mi sieleciutka, nie jak zestali nierdewnej...

One są puste w środku i chyba dlatego. Chyba, że Danusia ma chińszczyznę - żartuję

Sebek...uważaj.....

Staram się, ale nie zawsze wychodzi. Ja mam specyficzne poczucie humoru - nie jeden już na mnie focha strzelił

A tam - w gratulacjach z 400 stronek zniknie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 22:27, 10 lip 2011

Do góry
Sebek napisał(a)

zastanawialm się z czego są te kule, nawet jedną u Danusi oglądałam i wydawała mi sieleciutka, nie jak zestali nierdewnej...

One są puste w środku i chyba dlatego. Chyba, że Danusia ma chińszczyznę - żartuję

Sebek...uważaj.....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:26, 10 lip 2011

Do góry
ana_art napisał(a)

Wygląda ładnie tylko że ja tam nie mam za dużo miejsca

Znam to zdjęcie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 22:26, 10 lip 2011

Do góry
ana_art napisał(a)

owszem! ale nie każdemu (!) udaje się zrobić to dobrze!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 22:26, 10 lip 2011

Do góry
ana_art napisał(a)

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 22:25, 10 lip 2011

Do góry
myszorek napisał(a)

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 22:23, 10 lip 2011

Do góry
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 22:16, 10 lip 2011

Do góry
ana_art napisał(a)
nie bylo mnie jeden dzien a tu proszę 12sron i tyle pięknych rzeczy. Kula rewelacyjna, z jakiego one są 'materiału' choruje na takie ale nigdzie znaleźć nie mogę..

Stal nierdzewna
Tutaj masz link do jednej, ale są różne rozmiary
http://www.nokaut.pl/grille-ogrodowe/kula-ogrodowa-blyszczaca-bola-25-cm-blomus-65068.html
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 22:14, 10 lip 2011

Do góry
nie bylo mnie jeden dzien a tu proszę 12sron i tyle pięknych rzeczy. Kula rewelacyjna, z jakiego one są 'materiału' choruje na takie ale nigdzie znaleźć nie mogę..
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:58, 09 lip 2011

Do góry
oczywiście chodzilo mi o to miejsce
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:58, 09 lip 2011

Do góry
dziś oblecialam kolejne ogrodnicze z nadzieją że kupie jakieś kwiaty do obsadzenia, ale niestety nie znalazłam żadnych kwiatów do donic. Ale.... znalazlam coś takiego

pachnie przepięknie wygląda jak ten jaśmin przywieziony przez Danusie z Angli. Strasznie spodobały mi się zdjęcia wstawione przez Danusie

i chyba tak obsadze w rogu mój murek oporowy. Kupiłam jedną sztukę, zostaly jeszcze 2, chyba pojadę i kupie jeszcze jeden tak żeby posadzić jeden z jednego rogu drugi z drugiego
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 10:12, 09 lip 2011

Do góry
ale ładny awatarek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies