aaa zobacz Sylwia że nawet nie pomyślałam o lawendzie, a będzie pasowała idealnie , żółte /herbaciane róże szczepione na pniu lawenda i bukszpan )))) Zobacz że najprostrze rozwiązania czasami bywają niezauważane
myślęże tak z 8-10cm a chwaściuchy niestety gdzieniegdzie wyłażą.... a i teraz jeszcze mam trawe do pielenia... bo się okazalo że jak sieliśmy trawe to wiatr i deszcz ją przętransportowal w kore i teraz zaczeła tam wschodzić... a na trawniku mam placki
Jeszcze nie wiem jak poukładać dzień bo mam kilka wizyt u lekarzy i muszę pozwozić trochę ziemi i kory
We wtorek działam w ogrodzie z moim osobistym pomocnikiem o ile pogoda dopisze i bierzemy się za skalniak przy tarasie
A co do reszty to sponton. Muszę się rozejrzeć za roślinami po szkółkach i zacząć duże nasadzenia W końcu !!!
A pomocnikiem kto będzie???
Ciekawe ile już zużyłaś kory i ziemi na rabaty - liczyłaś to kiedyś?
Bo mi teraz jakbym chciał grubą warstwę to z 20 worków potrzeba.
oj napewno duuużo... ja u siebie zużyłam 100 duużych worów kory, ale mam grubaśno
w pierwszej wersji miała tam być zielono-żólta trzmielina na pniu ale niestety nie udało mi się jej kupić....
(b)justi(/b) a karmisz je? ja podlewam uniwersalną magiczną siłą no i codziennie podlewam
Moje rosną w gruncie. Przy sadzeniu dosypywałam nawóz długodziałający. Wczoraj solidnie popadało. Zobaczymy co będzie po deszczu. Kupiłam już florovit. A jeszcze zapomniałam dodać, że begonie były od dwóch sprzedawców i tylko od jednego coś nie rosną.
w pierwszej wersji miała tam być zielono-żólta trzmielina na pniu ale niestety nie udało mi się jej kupić....
(b)justi(/b) a karmisz je? ja podlewam uniwersalną magiczną siłą no i codziennie podlewam
pięknie wyszedł zawijas z tymi begoniamiach...ładnie...w przyszłym roku sobie zrobię tak samo na wyspieo ile mogę ściągnąć pomysła?
ależ proszę Cię bardzo takiego zawijasa zrobię jeszcze z tyłu domu przy różach i koło wokół drugiego drzewa przy bramce. Tak na marginesie to zakochałam się w bukszpanach