Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4 "

Ogródek Iwony 22:44, 01 sty 2015

Do góry
Tak, cieszę się ze spotkania. Szkoda, że krótkie.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:42, 01 sty 2015

Do góry
Danusiu, wszystkiego dobrego Tobie i Witkowi życzę.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 22:39, 01 sty 2015

Do góry
Agania napisał(a)

Marzenko, to jedyna radość z zimy dla nas, sezon czas zacząć...najważniejsze jest to, że dzieci będą jutro z nami.......i może zdarzy się cud, że sobie razem zrobimy fotkę

Tak sobie marzę, że wszyscy kiedyś tam będziemy we włoskich Dolomitach

bo córa i syn już w parach, a córci wesele już w tym roku...ale w tej gromadzie nas jescze nie było,, może się uda'

O jej, jak cudnie. Pieknie się rozpoczął ten 2015 Rok. Niech błogości trwają dalej. Wszystkiego dobrego Agatko.
Do raju daleko - u Ewy 22:36, 01 sty 2015

Do góry
Ewuniu, podzielę się z toba informacjami, jak tylko dotrą do mnie.
A teraz życzę ci wszystkiego, co najlepsze w Nowym 2015 Roku. Buziam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:28, 01 sty 2015

Do góry
Aniu, dla Ciebie i całej twojej rodzinki życzę wszystkiego, co najlepsze w tym Nowym Roku 2015.
Buziam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:25, 01 sty 2015

Do góry
Marzenko, ta fotorelacja z twojej kwadratowej, to miód na moje serce. Tak bardzo mi się ona podoba we wszystkich odsłonach, ze chciałabym mieć taki kwadracik u mnie. Zapisywałam sobie już inspiracje z twojego wątku, a tu wszystko podane w jednym miejscu. Dziękuję za te fotki.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i śniegi pod nartami
Pozdrawiam
Lawendowy zawrót głowy 21:17, 01 sty 2015

Do góry
Jola, ty jednak jakiś jasnowidz, albo czarodziej jesteś. Wiosnę widziałaś, jak jeszcze jej nikt nie widział, a dziś odwilż pęłną gębą, na całego. Wczoraj mi śnieg dopadał, a dziś go prawie nie ma, ani tego starego a ja się zastanawiałam, kiedy i jak on zginie
Buziam
Kosolkowa Pasja 21:03, 01 sty 2015

Do góry
Olu, dziękuję pięknie za spotkanie i za śliczny upominek
Nawet mi kolorem do jadalni pasuje Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki.

Ogródek Iwony 21:00, 01 sty 2015

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Zyczenia dla syna przesyłam ! Lekko spóznione ale szczere

Marzenko, przekażę. Dziękuję pięknie
Ogródek Iwony 20:59, 01 sty 2015

Do góry
Dziś miałam fajne spotkanie
Wczoraj zadzwonił mąż Oli (Kosolkowa Pasja) i umówiliśmy się na spotkanie
W planach był spacer po śniegu, ale śniegu dziś nie bardzo. Wpadli na chwilę do mnie na kawkę: Ola, jej mąż i dwójka ślicznych dzieciaczków.
Mam fotkę z Olą, jej, jaka z niej śliczna dziewczyna i taka skromna. Prosiła, by jej nie wstawiać, zresztą dobrze, bo ja bym musiała najpierw boczki ociosać, hi, hi.
Ale od Oli dostałam śliczny wianek i tego nie zabroniła wstawiać, więc się nim pochwalę Wianuszek można powiesić, ale zostawiłam go w honorowym miejscu na stole. Jest zrobiony z suszków i bardzo pasuje na tą poświąteczną porę:

Przez to całe zamieszanie z urodzinami młodego, byłam zakręcona, jak wieczko na słoiku normalnie. Dopiero, jak pojechali, uzmysłowiłam sobie, ze ze mnie gapa. Nic nie dałam ani Oli, ani jej dzieciaczkom. Nawet nie miałam czasu spokojnie pogadać, musimy więc powtórzyć spotkanie.

Olu, pięknie dziękuję. Poprawię się
Ogródek Iwony 20:48, 01 sty 2015

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Iwonko goście w domu, goście w ogrodzie, dzieje się, dzieje Śnieg zaskoczył i pojawieniem się i znikaniem U mnie też odwilż, więc się już o otrzepane Rh nie martwię, nie wyszło źle w sumie. Buziaki noworoczne zostawiam

Ewa, wychodzi na to, że Jola to jasnowidz Teraz jednym okiem ja też zaczynam wiosnę widzieć. I niech tak zostanie
A e-Ma w kolanach łupie od wczoraj, więc odwilż na dobre przyszła

O gościach specjalnych napiszę za chwilkę, aż się zdziwisz Jeszcze mnie radość rozpiera
Ogródek Iwony 20:45, 01 sty 2015

Do góry
Dorota123 napisał(a)

Niech Nowy Rok przyniesie Ci radość,
miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń,
a gdy się one już spełnią
niech dorzuci garść nowych, bo to one nadają życiu sens.

Dorotko, masz rację. Zawsze trzeba o czymś marzyć. Już kiedyś o tym pisałyśmy, że najważniejsze są marzenia i cele. Bez nich życie nie ma sensu.
Ogródek Iwony 20:44, 01 sty 2015

Do góry
Edytko, Aniu, Joasiu, dziękuję pięknie za życzenia. Dla Was też życzę wszystkiego dobrego na Nowy Rok
Ogródek Iwony 20:42, 01 sty 2015

Do góry
Viola napisał(a)
Iwonko, ale rachunek sumienia zrobiłaś . Aż się przestraszyłam jak pomyślałam o swoim sumieniu

Violu, ty też pracowałaś w ogrodzie w tym roku. Więc sumienie masz czyste. A rachunek, to przydatna rzecz, rzeby spojrzeć w stecz i zastanowić się, nad czym trzeba jeszcze popracować, co poprawić
Ogródek Iwony 20:39, 01 sty 2015

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Iwonko wszystkiego najlepszego w Nowym Roku , a jesli tak lubisz ptaki to dołozę zdjęcie kwiczoła.

Bogdziu, dziękuję pięknie za życzenia i za kwiczoła. Nigdy jeszcze takiego cudaka nie widziałam. Pokazałam e-Mowi. Zastanawialiśmy się, czy naprawdę one wszystkie u ciebie hasają? U mnie tylko sikoreczki i mazurki. Zresztą, jak powiedziałam e-Mowi, że te, co do nas przychodzą, to mazurki, a nie wróbelki, to się zdziwił, bo nie wiedział, jak rozróżniać, hi, hi
Sikorki fajnie polują na jedzenie. Siedzą sobie na wierzbie w kolejce, pojedynczo przylatują do karmnika, zabierają ziarenko i uciekają na dąb. Jak już przejdzie kolejka, to w drugą stronę latają: dąb - karmnik - wierzba

Aha, dziś już śniegu prawie nie ma. Tak jak niespodziewanie przyszedł w pierwsze święto, tak dziś była odwilż i wszystko zniknęło.
Ogródek Iwony 20:29, 01 sty 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Iwonko, udanej zabawy sylwestrowej Szczęśliwego Nowego Roku Niech spełnią się Twoje plany ogrodowe, rodzinne i zawodowe Samych radości

Ewuniu, twoje życzenia się spełniły i były niezależne od moich planów.
Miał to być spokojny sylwester, w domku, przy telewizorku i lampce szampana. Urodziny najmłodszego synka przełożyliśmy na Nowy Rok
Siedzieliśmy więc sami przed TV, zazdrościliśmy grupie wrocławskiej i gdyńskiej koncertów sylwestrowych na żywo. Kiedy wybiła północ, wyszliśmy przed dom przywitać tradycyjnie Nowy Rok razem z sąsiadami. Słozyliśmy sobie życzenia i podziwialiśmy pokaz fajerwerków razem z dzieciakami. I już chciałam iść do domu, jak sąsiedzi zaprosili nas na "kawę", która przeciągnęła się do 3 rano
Rano trzeba było odespać, potem goście urodzinowi i jeszcze jedni goście, ale o tym za chwilkę.
Ogródek Iwony 20:22, 01 sty 2015

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Iwonko znajdź dobrą firmę od bram garażowych, ktora ma szeroki asortyment, dostaniesz wzorniki kolorów, poradę i montaż
To na szczęscie najprostsze, trzeba mieć tylko otwór w garażu wykonany i gniazdko elektryczne do zasilania silnika.
Buziak noworoczne

Marzenko, przekazałam info e-Musiowi. Będziemy działać. Pozdrawiam
Ogródek Iwony 20:20, 01 sty 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
Iwonko ależ cudne podsumowanie dekalogu

Ewa777 napisał(a)
Mi też bardzo się spodobało Twój rachunek do dekalogu To tak jakby podsumowanie starego roku

Aniu, Ewo pięknie dziękuję. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Wam życzę.
Podsumowanie fotograficzne też będzie, ale za kilka dni. Nie zdążyłam odebrać komputera z naprawy. Nie chciało mi się jechać pociągiem i czekać w taką aurę na peronach. 15 km, a u mnie wyprawa na 4 godziny

lojalna_ napisał(a)
Buziaczki Iwka zdrówka i radosci z kazdego dnia

Jolu, dzięki wielkie. Życzenia zostawiłam u Ciebie. Buziam.

Lawendowy zawrót głowy 19:31, 01 sty 2015

Do góry
Jolu, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku na 300 stron łanów lawendy w lawendowym ci życzę.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 15:37, 01 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

O, to, to mi sie podoba najbardziej.
U mnie słoneczko zrobiło więcej sopelków. Pozdrawiam Agatko. Masz rację, ze ten biały puch pięknie rozświetla ogród, od razu widniej

Ewuś słoneczka jest jeszcze za mało, dzisiaj pierwszy dzień nowego roku niestety przywitał nas deszczem i plusową temperaturą...ale ma się wkrótce poprawić
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies