Ewo, to nie wszystko się tak udaje. Dziś w planie miałam do zrobienia dwa wianki, kontynuować robienie pudełek na drobiazgi na prezent, do jutra musiałyby wyschnąć, więc chyba nie dam rady. pudełka zostawię na inną okazję, a jutro coś gotowego kupię. Czas zabrała praca, wywiadówka po południu i Chór.
To, że wątek leci, jest też za sprawą osób, które go odwiedzają. Więc dziękuję bardzo za miłe wpisy i macham wszystkim
Wtedy kwiaty w ogrodzie byłyby cały rok. Cyklameny na przykład. Wcześniej nie wiedziałam, ze cyklameny lubią taką aurę.
Danusiu, jak długo potrafią stać na zewnątrz, jeśli ich mróz nie złapie?
Ewuś, dzięki za odwiedziny, dawno cię nie było... Zrobisz sobie takie bombki na inny sezon, ja za to twoje koronkowe, tylko by chyba już w listopadzie musiała zacząć, bo ja cały czas w biegu jestem
Danusiu, zwykłym sprayem. Najlepsze są takie typu lakier szybkoschnący w sklepach z akcesoriami samochodowymi - ten miał ładny połysk po malowaniu. Drugi spray kupiłam w ogrodniczym sklepie i ten bardziej mi szarość przypomina, mniej się srebrzy, ale też ładny. Tym drugim malowałam wianek orzechowy (na dole strony): https://www.ogrodowisko.pl/watek/4579-ogrodek-iwony?page=271
Ana, Violu, Agnieszko, Ewo - dziękuję pięknie Podziękowania dla Łukasza za pomysł, w moim wykonaniu też troszkę inaczej, ale jest mój - Iwonkowy, jak to Ana ujęła
Ślicznie ta ściana wygląda, jednak coś uciekamy od polskich tradycji.
Gwiazdki pięcioramienne, napis - synonim z języka angielskiego ...
Powoli zatracamy sedno Świąt Bożego Narodzenia ...
Olu, to nie przytyk do Ciebie, tylko taka refleksja mnie naszła Pozdrawiam
Ja też wolę takie porządki wiosną czynić. Tym bardziej, że czyszczenie jesienne ogałaca roślinki i nie chroni przed wiatrem i mrozem, gdy śniegu nie ma