Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:35, 22 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ja oglądam obecnie Westworld... nieźle zakręcone

Może się skuszę-jak tutaj tyle rekomendacji
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 17:24, 21 lis 2016

Do góry
Trawy powiązane, doniczkowo zadołowane, ostatnie liście wygrabione, róże przygotowane do kopczykowania.
Zima może teraz przychodzić do tego zakończenie sezonu definitywne w przyjemnym cieplutkim klimacie
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 17:10, 21 lis 2016

Do góry
Ja oglądam obecnie Westworld... nieźle zakręcone
Tu ma być ogród :) 15:04, 21 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Piękne okazy Ci się trafiły takie idealne równiutki... kurcze porwałbym CI chociaż jedną taką. Gdyby tylko taka szkółka nie była na drugim końcu Polski
Super to miejsce teraz wygląda

Dziękuję Łukasz, faktycznie nie ma się do czego przyczepić
Ta odległość to była największa przeszkoda, ale udało się ją pokonać dzięki dużej determinacji.
Ogród niby nowoczesny ale... 22:42, 19 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ludzie złoci... chyba bym oszalał gdybym miał tyle traw wiązać

Jasne...ja prawie oszalałam skladając diament...masakra jakaś
Ogród niby nowoczesny ale... 20:15, 19 lis 2016

Do góry
Ludzie złoci... chyba bym oszalał gdybym miał tyle traw wiązać
Tu ma być ogród :) 20:14, 19 lis 2016

Do góry
Piękne okazy Ci się trafiły takie idealne równiutki... kurcze porwałbym CI chociaż jedną taką. Gdyby tylko taka szkółka nie była na drugim końcu Polski
Super to miejsce teraz wygląda
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:10, 19 lis 2016

Do góry
Marzenko szczerze powiedziawszy troszkę weny mi brak, ale czekam na natchnienie

Gosiu dzisiaj stwierdziłem, że mnie nie stać bo to co mam to tylko kapka tego co byłoby mi potrzebne ale może jeszcze coś wymyślę.

Kasiu czerwony we wnętrzach domów to dla mnie tragedia, ale święta to co innego bo to tylko dekoracje, które mają się ze świętami kojarzyć. Święta mijają i czerwieni w domu nie ma za to z pełnym prawem może pojawić się w ogrodzie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:59, 19 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Chciałem dzisiaj wiązać trawy, ale okazało się, że prawie nie mam co wiązać bo wszystko świeże i małe. Tą resztę z przyczepkę wyślij do mnie bo nigdzie nie mogę dostać

przyczepka dostanei magiczne skrzydła i pofrunei do ciebie miłego
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:40, 18 lis 2016

Do góry
Sebek mówisz sam się zastanawiam nad kierunkiem w którym to pójdzie

Marta tylko próbowałem robić, podobają mi się bardzo, ale to nie moja bajka.

Wojtku bardzo lubię dekoracje świąteczne to i zajmuję sobie tym głowę wcześnie by zima szybciej przemijała, chociaż zgodzę się z tym, że śnieżnego klimatu strasznie brakuje w drugiej połowie grudnia i później.

Olu no nie mów, że mikołaja nie wpuszczasz Dla mnie czerwień w domu jest bardzo pożądana, ale tylko w święta, poza tym okresem nie trawię i tylko w ogrodzie może występować.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:34, 18 lis 2016

Do góry
Edytko szczerze powiedziawszy jeszcze nie wiem do końca co dla siebie zrobię bo mam tylko lekkie przeczucie... wizje słabe
Ja szafirki posadziłem wrzucając je tylko do dołka bez układania, miałem już dość

Jolu masz niedosyt czerwieni? z zeszłego roku mam zdecydowanie więcej.

Iwonko powiem Ci, że mnie coś tam w głowie się kotłuje, ale mój umysł przez obecne okoliczności jest mało twórczy... chociaż często lampka musi mi się zapalić. Czekam zatem na elektryka
Już wysyłam.

Magda no ostatni etap może być irytujący i gdyby nie było to ponad 40 zagięć

Asiu no wiesz co przeczytałem w pierwszym momencie coś innego
Tu ma być ogród :) 20:15, 18 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Mówisz, że są drogie? Ja kupiłem u miejscowej kwiaciarki za 12 czy 17zł nie pamiętam już dokładnie. Duży nie był, ale ładnie nabiera masy.
Też dzisiaj większość cebul przy użyciu szpadelka sadziłem, jednak część sadziłem w pojedynczych dołkach.

Dobrze, że mi napisałeś, rozejrzę się jeszcze bo w markacie 5 razy droższe były!
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 19:29, 18 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Madziu mam nadzieję, że instrukcja wystarczająca

Wojtku ja już tak późno tulipanów sadzić nie będę, wolę to robić w bardziej sprzyjających okolicznościach

Wystarczająca....ale to cholerstwo wcale nie takie łatwe
Tu ma być ogród :) 19:10, 18 lis 2016

Do góry
Mówisz, że są drogie? Ja kupiłem u miejscowej kwiaciarki za 12 czy 17zł nie pamiętam już dokładnie. Duży nie był, ale ładnie nabiera masy.
Też dzisiaj większość cebul przy użyciu szpadelka sadziłem, jednak część sadziłem w pojedynczych dołkach.
Tu ma być ogród :) 18:34, 18 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Szukałem takich gwiazdeczek i nie znalazłem

Zostawiłem zdjęcie kwiatka u siebie.

Widziałam, coraz bardziej mi się podoba i skoro rośnie jak szalony to można kupować, przydałoby się tylko w lepszej cenie znaleźć.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:52, 18 lis 2016

Do góry
Chciałem dzisiaj wiązać trawy, ale okazało się, że prawie nie mam co wiązać bo wszystko świeże i małe. Tą resztę z przyczepkę wyślij do mnie bo nigdzie nie mogę dostać
Tu ma być ogród :) 17:31, 18 lis 2016

Do góry
Szukałem takich gwiazdeczek i nie znalazłem

Zostawiłem zdjęcie kwiatka u siebie.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 17:30, 18 lis 2016

Do góry
Pozostało jeszcze pokazać giełdowe błyskotki.
Macham do wszystkich

Jak na srokę przystało błysk musi być

Jeszcze jakieś druciki i podkład słomiany i to wsio

Teraz idę wysłać wszystkim instrukcje na bombeczkę.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 17:25, 18 lis 2016

Do góry
Dla Edytki zostawiam kwiatka, o którym była mowa

Drugi jest za płotem ale tam już troszkę inny rosnący bardziej w takie miniaturowe drzewko. Jak widać cały czas tworzy taką peruczkę. Jak pędy dorastają do 'ziemi' to obrywam je by cały czas były tak nad ziemią. W ogóle o niego nie dbam, a rośnie
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 17:22, 18 lis 2016

Do góry
Jaki ja jestem dzisiaj szczęśliwy... tak bardzo bardzo ogromnie szczęśliwy ...

Posadziłem w końcu wszystkie cebule... oj jak się namarudziłem, ale nawet sprawnie poszło i kilka setek tulipanów szafirków i kilka lilii została uziemiona,
Posadziłem w tym roku ponad tysiąc cebul w dwóch ogrodach i już nigdy więcej takich ilości... nie ma szans to nie na moje zdrowie ale przynajmniej zrealizowałem plany na ten rok. W przyszłym roku tylko krokusy sadzę i tulipany w jednym miejscu.

Zostało powiązać trawy i kilka pozostałych doniczek zakopać i sezon oficjalnie uważam za zamknięty... strasznie późno w tym roku, ale lepiej późno niż wcale

Teraz byle wiosna zrekompensowała to sadzenie.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies