Widzę, że kącik kulinarny Skoro o nich mowa to liczę na jutrzejszych gości, że zjedzą te dwa ciasta upieczone przez Mamę, bo jak nie to potem będę je jeść tydzień w Katowicach
Pogoda rzeczywiście idealna na prace w ogrodzie Na przesadzanie również, bo ziemia jest stale wilgotna
A krokus jesienny to po prostu krokus - tylko kwitnie teraz Choć u mnie kiepsko rosną i ich nie polecam - lepsze są zimowity, choć te ze mną też nie chciały współpracować - a wiosną wypuszczają te ogromne, szpecące liście, więc wcale za nimi nie tęsknię
Jesień widać i to mocno - we Wrocławiu jedynie lato Prace porządkowe, które zaplanowałem (również te niezaplanowane) zrealizowane Choć znów nasypałem tyle ziemi na trawnik, że nie wiem czy można to nazwać porządkiem
Kondzio - w tygodniu prawie w ogóle nie piszę na forum, a jedynie podglądam wątki - nie wyrabiam ze wszystkim, a jak to powiedziała pani profesor "teraz moim życiem ma być matematyka" - i chyba tak się stało... A w weekendy spędzam czas z rodziną - tą prawdziwą, choć za chwilę poodwiedzam forumową jak tylko umyję kuchnię
Tutaj chciałem wystosować specjalne podziękowania dla Pana Rektora, który dał nam godziny rektorskie od wczorajszego południa i mam ciut więcej czasu