Joga - fajna sprawa ale tylko pod warunkiem, że ćwiczenia będą dobrze prowadzone. W jodze ważne jest oddychanie, a wbrew pozorom prawidłowe jest bardzo trudne.
Mama z Babcią mi tyle jedzenia spakowaly, że nie wiem czy zdążę zjeść to co może się zepsuć Ale na obiad zrobiłem zupę Chińską z torebki, ale zupę I jestem z siebie jakby dumny
Nie wnikam dlaczego w-fu uniknąłeś...ale wybierz to co Cię interesować będzie...u mojego Młodego w ubiegłym roku była turystyka (zajęcia polegały na trzydniowym rajdzie)...a na jodze, jak siem wczujesz to kontuzji tez można się nabawić
Ale to pierwsze zajęcia...gorzej będzie przed kolokwium...mnie bardziej o samodzielność chodzi, wstawanie, pichcenie itd....ale podejrzewam, że Ty raczej poukładane już wszystko od dawna masz...
Mam Nie wiem czy specjalnie do biegania, ale mięciutką podeszwę mają Nawet stopy nie czują zmęczenia, za to cała reszta juz tak W piątek Wf... A ja całą szkole średnią bez tego przedmiotu przeszedłem... Jak będę mógł to wezmę jogę, bo to chyba najłatwiejsze siem wydaje