Agatko, jestem zachwycona Twoim ogrodem. Jak tajemniczy ogród. Zachwyciłam się szczególnie tym widokiem tej pergoli na trzecim zdjęciu. Cudna brama.
A w domu prze-pię-knie. Najbardziej podobają mi się słoje z piernikami i wianki z szyszek. Cuda. Też bym chciała takie pierniczki zrobić. Może mi się uda.
U nas też dzisiaj spadł śnieg. Jutro zrobię zdjęcia.
Pozdrawiam.
Dziękuję jak to mówią diabeł tkwi w szczegółach, bez nich nie była by to kompletna wioska. Na razie jest dekoracją, ale w pełni zjadalną. Po świętach spałaszujemy ją w całości.
W nocy temperatura spada poniżej zera, ale w dzień na pograniczu zera. W niebieskiej tonacji pierwszy raz robiłam stroik i spodobało mi się. W pokoju telewizyjnym ma stać choinka i tam ma królować czerwień. Przez kilka lat miałam ubraną choinkę w jasnych kolorach i białych lampkach. Już mi się to znudziło, będzie czerwień z dużą ilością złota.
Raczej mistrzynią to bym się nie nazwała, ale to miłe co piszesz. Na odwiedzających mnie gościach też robi wrażenie. Wiesz jak kleiłam te domki, a one nie trzymały fasonu to pomyślałam sobie, że chyba ostatni raz to robię. Tu w moim wątku dostałam tyle miłych słów, że w przyszłym roku może znów się skuszę na tą dłubaninę.
Dziękuję królują fiolety, do tego róże i trochę bieli/kremu.
Ale ciągle zmieniam, także od wiosny wizytówka będzie nieaktualna
Dobra wiadomość jest taka, że będą nowe zdjęcia
Juka fajnie zdobi o tej porze.
Zawsze zapraszam Co prawda nie mam sprecyzowanego pomysłu na dekorację zewnętrzną, ale jutro pójdę na żywioł i coś muszę zrobić. Choinkę też muszę ubrać, już jest oprawiona.
Witam serdecznie. Licznie mnie odwiedziłyście, ślicznie dziękuję pozdrawiam i przesyłam Wam skromną dekorację ze schodów wejściowych.
Dzwoneczek rozczula nie tylko mnie
I róża niezawodna Lovely Fairy z dziś.
Dziękuję, mam w ogródeczku kwiatozmian Teraz tylko ciemierniki kwitną i ww róża ale i tak cieszą.
Cieszę się, że się podobało, ciekawa jestem która fotka najbardziej?
Dzięki Sylwia, widzisz, nawet wizytówka poukładana hihi lubię taki przejrzysty świat
Dziękuję Basiu tylko tego niskiego białego płotka już nie ma niestety. Został tylko ten wysoki w przedogródku.
Dziękuję Jolu wierzę, że z roku na rok będzie coraz piękniejszy i stworzy mały ale przytulny zakątek do odpoczynku.
Dziękuję wiadomo, czajniki najważniejsze Gdybym była zdrowa to pewnie inaczej traktowałabym te metry do obróbki ale tak to jest podwórkowa rehabilitacja
Dziękuję Gosiu, gdyby tak doliczyć czego nie mam a mianowicie trawnika, drzew i zimozielonego żywopłotu to moje rabatki nie wypadają tak słabo