Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Szmaragdowy Zakątek 00:38, 17 gru 2018

Do góry
Choinka ubrana.

Dekoracje świąteczne też już stoją i czekają na święta.

Przedziwny Ogród 00:35, 17 gru 2018

Do góry
AgataM napisał(a)

Dziękuję

Agatko, jestem zachwycona Twoim ogrodem. Jak tajemniczy ogród. Zachwyciłam się szczególnie tym widokiem tej pergoli na trzecim zdjęciu. Cudna brama.
A w domu prze-pię-knie. Najbardziej podobają mi się słoje z piernikami i wianki z szyszek. Cuda. Też bym chciała takie pierniczki zrobić. Może mi się uda.
U nas też dzisiaj spadł śnieg. Jutro zrobię zdjęcia.
Pozdrawiam.
Ogród Basi 00:02, 17 gru 2018

Do góry

Ogród Basi 00:00, 17 gru 2018

Do góry
Taką choineczkę pomalował i obkleił ozdobami mój wnuk (4,5 roku).

Wczoraj ozdobiłam świątecznie otoczenie domu. Dzisiaj jeszcze trochę poprawiałam.

Ogród Basi 23:56, 16 gru 2018

Do góry

Ogród Basi 23:51, 16 gru 2018

Do góry

Ogród Basi 23:49, 16 gru 2018

Do góry
Dzisiaj robiłam takie dekoracje- serwetniki na stół świąteczny.

U nas też spadł śnieg. Nie wychodząc z domu zrobiłam zdjęcia ośnieżonego tarasu.

Dzisiaj też ubraliśmy choinkę.

W moim małym ogródeczku - Dorota 22:54, 16 gru 2018

Do góry
ryska napisał(a)
Piękności też robiłam kiedyś domki piernikowe ale bez takich szczegółów. U Ciebie to jest majstersztyk. Aż szkoda konsumować
Dziękuję jak to mówią diabeł tkwi w szczegółach, bez nich nie była by to kompletna wioska. Na razie jest dekoracją, ale w pełni zjadalną. Po świętach spałaszujemy ją w całości.

W moim małym ogródeczku - Dorota 22:48, 16 gru 2018

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)
O to nie zle napadalo w Sandomierskiem. Aby jeszcze mrozio przyszedl i moze sie Barbara sprawdzic.
No wlasnie z tym lepieniem ile trzeba miec samozaparcia, aby cos tak misternego zrobic. To juz nie dla mnie wole podziwiac.
Te stroiki tez bardzo piekne niebieski to moj kolor.

Oczywiscie, ze nie powtarzalna.

Dzialaj dalej Dorotko
W nocy temperatura spada poniżej zera, ale w dzień na pograniczu zera. W niebieskiej tonacji pierwszy raz robiłam stroik i spodobało mi się. W pokoju telewizyjnym ma stać choinka i tam ma królować czerwień. Przez kilka lat miałam ubraną choinkę w jasnych kolorach i białych lampkach. Już mi się to znudziło, będzie czerwień z dużą ilością złota.

W moim małym ogródeczku - Dorota 22:37, 16 gru 2018

Do góry
JoannA napisał(a)
Dorotko
Jesteś mistrzynią dekoracji, a Twoja piernikowa wioska zachwycająca.
Nie wiem który już raz wracam do tych zdjęć i się zachwycam. Cudo!
Raczej mistrzynią to bym się nie nazwała, ale to miłe co piszesz. Na odwiedzających mnie gościach też robi wrażenie. Wiesz jak kleiłam te domki, a one nie trzymały fasonu to pomyślałam sobie, że chyba ostatni raz to robię. Tu w moim wątku dostałam tyle miłych słów, że w przyszłym roku może znów się skuszę na tą dłubaninę.

Tu jest ubiegłoroczna wioska piernikowa

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4022-w-moim-malym-ogrodeczku-dorota?page=540
,
Podwórkowa rehabilitacja 22:20, 16 gru 2018

Do góry
AgataM napisał(a)
Renatko ogród w skrócie uroczy . Na spokojnie zobaczyłam świetnie połączone rośliny, pod względem nasadzeń i kolorów. I ten niesamowity klimat.....

Dziękuję królują fiolety, do tego róże i trochę bieli/kremu.
Ale ciągle zmieniam, także od wiosny wizytówka będzie nieaktualna
Dobra wiadomość jest taka, że będą nowe zdjęcia
Juka fajnie zdobi o tej porze.

W moim małym ogródeczku - Dorota 22:19, 16 gru 2018

Do góry
Gardener27 napisał(a)
Faktycznie, zima na całego
Przepraszam … ja pierniczę całą sobie wioskę zrobiłaś ! Bajecznie to wygląda, jak z wystawy sklepów z łakociami na filmach.
Fajne macie akcje na wsi, nic tylko korzystać, wszystko się może kiedyś przydać w życiu.
Pewnie dopiero się rozkręcasz z tymi dekoracjami wiec czuje się zaproszony na więcej. Pozdrawiam
Zawsze zapraszam Co prawda nie mam sprecyzowanego pomysłu na dekorację zewnętrzną, ale jutro pójdę na żywioł i coś muszę zrobić. Choinkę też muszę ubrać, już jest oprawiona.

Podwórkowa rehabilitacja 22:15, 16 gru 2018

Do góry
Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 22:12, 16 gru 2018

Do góry
Skarbonki
Baza drewno.

W moim małym ogródeczku - Dorota 22:09, 16 gru 2018

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Nawet śnieg się zawstydził przy Twoich dekoracjach i ubrał ogród aby się troszkę dopasowaćCudności
Ślicznie dziękuję Małgosiu. W nocy była nowa dostawa śniegu.

Podwórkowa rehabilitacja 22:06, 16 gru 2018

Do góry
Troszkę fotek z dzisiaj
Przedziwny Ogród 21:52, 16 gru 2018

Do góry
Waclaw napisał(a)
Jak ja bym chciał taką zimę u mnie na Święta!
Wnusie by śnieg zobaczyły.

Klimat byłby cudowny

Podwórkowa rehabilitacja 21:52, 16 gru 2018

Do góry
Witam serdecznie. Licznie mnie odwiedziłyście, ślicznie dziękuję pozdrawiam i przesyłam Wam skromną dekorację ze schodów wejściowych.
Dzwoneczek rozczula nie tylko mnie

I róża niezawodna Lovely Fairy z dziś.

Kokesz napisał(a)
Obejrzałam wizytówkę.
Cudnie u Ciebie...chciałoby się już tego kwiecia, wiosny i lata a tu jeszcze zimy nie ma...

Dziękuję, mam w ogródeczku kwiatozmian Teraz tylko ciemierniki kwitną i ww róża ale i tak cieszą.

anka_ napisał(a)
Wizytówkę obejrzałam z ogromną przyjemnością. Super ogród i cudowne fotki. Mam nadzieję, że się nie obrazisz- jedną podkradłam na pulpit.

Cieszę się, że się podobało, ciekawa jestem która fotka najbardziej?

sylwia_slomczewska napisał(a)
Renia świetna wizytówka I fajnie podzielona na ogród ozdobny i użytkowy

Dzięki Sylwia, widzisz, nawet wizytówka poukładana hihi lubię taki przejrzysty świat

Anda napisał(a)
Obejrzałam wizytówkę Pięknie masz, warzywnik super. A mur z klematisem boski
Dziękuję Oj tak, zakup Krakowiaków to był dobry wybór. Patrzyłam dzisiaj i nadal mają ozdobne zielone liście.

gobasia napisał(a)
Renata!! wizytówka miód- malina...Warzywnik przepiękny ogród cudny a ten bialy płotek ..brak słow

Dziękuję Basiu tylko tego niskiego białego płotka już nie ma niestety. Został tylko ten wysoki w przedogródku.
Joku napisał(a)
I ja zajrzałam do zaktualizowanej wizytówki. Jestem pod wrażeniem.

Dziękuję Jolu wierzę, że z roku na rok będzie coraz piękniejszy i stworzy mały ale przytulny zakątek do odpoczynku.

Rumianka napisał(a)
Ogród w pigułce zachwycający... ale, żeby taki był kosztował maaasę pracy i wysiłku, gdyż samo się nie zrobiło...Pięknie...a beczka z czajnikiem...miodzio.

Dziękuję wiadomo, czajniki najważniejsze Gdybym była zdrowa to pewnie inaczej traktowałabym te metry do obróbki ale tak to jest podwórkowa rehabilitacja
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Matko jakie cudne fotki w wizytówce. Reniu fantastyczna wizytówka. Wydaje się jakbyś miała z 30 arów

Dziękuję Gosiu, gdyby tak doliczyć czego nie mam a mianowicie trawnika, drzew i zimozielonego żywopłotu to moje rabatki nie wypadają tak słabo
Dorota123 napisał(a)
Pospacerowałam po zaktualizowanej wizytówce, pięknie prezentuje się cały ogród. Ja też swoją aktualizuję co rok.

Dziękuję Dorotko, byłam, widziałam
Przedziwny Ogród 21:46, 16 gru 2018

Do góry
GorAna napisał(a)
Cudny ogród w białej szacie...żeby tak został do świąt

Też bym chciała. A mówią +9 w Wigilię....

Przedziwny Ogród 21:37, 16 gru 2018

Do góry
dana1s napisał(a)
Piękne zdjęcia, ogród widziany innym okiem wygląda cudownie!

Dziękuję

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies