Mira, wisi na razie limonkowy z kuleczkami i tamten z jesieni też mogę powiesić. Jest na balkonie, na krześle. Jutro się zastanowię, bo jadę na giełdę. Ale i tak nic nie będzie.kwiatki jedynie kupię i może starociami się zajmę. Coś potrzebuję. Może będzie.
A jak ją oc jeszcze Danusiu wizualnie w kompozycji z rózami i stipa lub roplenica? Warto ja zaprosić do swojego ogrodu?
Bo ja mam ostatnio fioła na punkcie jezowek ale cos mnie nie lubia i słabo rosna. Kupuje, kupuje a efektu nie ma....ale w tym roku trawy planuje upiększyć licznymi jezówkami
Oj firanki chyba już dawno niemodne? Zreszta Twoj salon bez firan od kilku lat o tym świadczy. Ale jak sie ma taki widok za oknem to szkoda go zasłaniać. Bardzo jestem ciekawa Twych zasłon. W salonie nie powieszę, ale sypialnia wymaga liftingu.
Eee, chyba nie Pewnie tak samo modne..w tym akurat to nie jestem biegła
Kieruję się tutaj akurat potrzebami, chęcią dokończenia czegoś co zaczęte, chęcią upiększenia wnętrza. Ustrojenie okien trzeba dostosować do widoków.
Ja co prawda nie specjalistka, ale wklejam - Warzywa w ogrodzie trochę inaczejZaglądajcie proszę trochę w chmurę tagów na stronie głównej i w artykuły. Zdjęć tam mnóstwo