Dzięki wielkie Anitko za głos rozsądku Przekonałaś mnie. Mam prośbę - możesz mi podesłać na priv namiar na te pułapki. Wczesną wiosną zakupię i zawieszę w ogrodzie. Jak myślisz miejsce umieszczenia tych pułapek w ogrodzie dowolne czy raczej gdzieś w pobliżu bukszpanów?
Pooglądałam u Ciebie ten perfekcyjny porządek w cudnym jak zawsze o każdej porze roku ogrodzie... Ech powzdychać można o kompleksach nie wspomnę A kamienne wykopaliska rewelacyjne! Wyglądają tak jakby od zawsze były w Twoim ogrodzie
Pozdrawiam cieplutko
Prymule kwitną nic nie robiąc sobie z pory roku
A to dzisiejsze zakupy. Bentonit i sypka glina. Będzie to dodatek do kompostu i mączki bazaltowej na użyżnienie ziemi piaszczystej na rabacie jałowcowej przy ulicy. Nie wiem czy teraz zdążę to rozsypać. Raczej nie, dopiero na wiosnę.
Pawełku, miło Cię widzieć
Tak, róże w tym roku, mimo suszy, urosły niesłychanie. Aloha to prawdziwy potwór
Już nie mogę się doczekać, jak w przyszłym roku zakwitnie
Danusiu, widziałam już to okno na głównej stronie. Mam takie miejsce gdzie wycinam w bukszpanie podobne, ale czy się doczekam?
Ten łuk jest w tujach, lecz nie znam odmiany...może Kórnik?
Jak sadziłam żywopłot, to szkółkarzowi zabrakło szmaragdów i sprzedał mi kilkanaście takich.