Piękne zestawienie! Fot tyle co kolorów na jesień, w zimowe wieczory może uda mi się nadrobić Chłopaki petarda, gratuluje, a eMusia pozdrów i przekaż życzenia duuuuużo zdrowia i sił!
Przeprowadzić, za ok. 2-3 lata. Dopuszczamy też mieszkanie na dwa domy jak nam się tu ułożą sprawy odpowiednio. Teraz mam jeszcze tu jedno zadanie do ogarnięcia, z czasem jest masakra, wbrew pozorom energia też już na wyczerpaniu ale to nasza szansa na dobrą przyszłość więc zaciskamy zęby i działamy
Efekt końcowy jeszcze trochę poczeka, na razie w ciągu 2 lata ogarnęłam etap I i II - tj. techniczny podział działki, podjazdy, drogi, miejsca wypoczynku, domu itp. i wstępne linie nasadzeń. I na 2 lata nie będzie już dużych rewolucji bo nie była bym w stanie ogarnąć więcej rabat. Natomiast ogrodu jak już tam będziemy - będzie znacznie więcej, ale spokojnie, na wszystko przyjdzie czas.
Staremu ogrodowi mniej już robię zdjęć bo nie mam czasu tutaj na nic, a na północy wręcz przeciwnie
Ale zmobilizowałaś mnie i wypadłam na 5 min. To foty z dziś, więc już listopadowo mocno
Też gotuję zupy na kościach, tym razem będę tego miała sporo dwóch połówek nie wezmę bo po prostu ich nie zmieszczę do zamrażarki
Tu ja trzymam balustradę
W pokoju z zamaskowanymi rurami przymocowaliśmy listwy przypodłogowe i dwa regały na książki do ścian. Dziś obiad i fajrant ale jutro będę mogła parę książkowych kartonów opróżnić i ułożyć je na półkach