I rabata tawułowa pod garażem - to ta po prawej . Nic specjalnego, ale cieszy . Zmieszczą mi się tam 3 bergenie: jedna z przodu i po jednej w luki pomiędzy tawułami - dosadzać?
Ps. Kratka stoi tymczasowo.
Dziś ku mojemu wielkiemu zdziwieniu kupiłam taką hortensję, nie planowałam tego zakupu, ale cena zadziałała i teraz kombinuję gdzie to cudo posadzić A miało być tak pięknie... tylko zaplanowane zakupy... i stało się
Pokażę placyk pod stojakami z drewnem i przylegającą rabatę - tak właśnie wygląda u mnie poszerzanie rabat, nic specjalnego .
Jeszcze nie skończone - trzeba dosypać żwiru, dokończyć czyszczenie rabaty itd.
Witam nikt ani że znajomych ogrodników ani w sklepach ogrodniczych nie potrafi pomoc odnośnie tui na pierwszym zdjęciu na świeżej galasce widać brązowe przebarwienia to normalne czy grzym a może jakieś owady to sMo się tyczy zdjęcia kolejnego tam widać na listach brązowe przebarwienia w tych miejscach listki są delikatne i odpadają przy dotyku reka
Witam nikt ani że znajomych ogrodników ani w sklepach ogrodniczych nie potrafi pomoc odnośnie tui na pierwszym zdjęciu na świeżej galasce widać brązowe przebarwienia to normalne czy grzym a może jakieś owady to sMo się tyczy zdjęcia kolejnego tam widać na listach brązowe przebarwienia w tych miejscach listki są delikatne i odpadają przy dotyku reka